Diskuze
VIDEO: Grilované maso od kosti, to je sex na talíři, říká Pohlreich
Děkujeme za pochopení.
_xprim01_
Kdo to ještě Pohlreichovi baští?
Nejvíc mne pobavilo, že prý své hlášky má od táty. Jen tak mimochodem ta "jeho hláška" o bimbajícím oslím penisu byl doslovný překlad z jednoho dílu Ramsay's Kitchen Nightmare. Jinak je dobře, že aspoň ty licence od Ramsayho přímo kupujou, ty hlášky mají asi jako bonusový balík. Sry, ale Žídek ve slovenské verzi je prostě lepší.
Petrik73
Re: Kdo to ještě Pohlreichovi baští?
Žídek je jinej. Mírnější, hodnější, dívá se na tak nějak pohodověji. Je fakt, že bez hlášek "voní to jako praaaase" se klidně obejdu.
Scarlett from Scottland
já mám hlad
a to jsem to ani nečetla a raději ani nekoukala na fotky ale něco na grilu nebo nějaké to médium bych snesla
Petrik73
Re: já mám hlad
Tak to já si dám taky to médium. Mě guláš s pěti knedlama, ja? Mě pivo a rum.
Majka13
Omyly
Pan šéfkuchař si popletl žampiony (portobello) s bedlou a červený pepř s plody pepřovníku (bílý, zelený a černý pepř). Pro zvědavce je červený pepř plod jihoamerického stromu SCHINUS MOLLE a ve větším množství může být toxický - s pravým pepřem nemá botanicky nic společného. To by se kvalifikovanému kuchaři stát nemělo. Nicméně šoumen je skvělý.
janduben
grilovani
recepty dobry, ale s tim grilem mu to uplne nejde, to cerny spaleny je fail
Dejmiho Dokamen
Re: grilovani
nemáš pravdu. Pokud budeš grilovat takhle velký kusy masa, tak jsou dvě možnosti - slušně rozpálenej gril, kterej nechá tmavší kůrku a šťavnatej vnitřek, nebo nižší teplota, díky který se tý tmavý kůrce vyhneš, ale to maso vysušíš. Každýho věc, ale já volim možnost č. 1.
_xprim01_
Kosti
To mám nechat kosti u řezníka? A z čeho si mám sakra udělat demi-glace???
Lucass
Re: Kosti
Demi-glace? Třeba takhle: http://www.gatewaygourmet.com/demi_glace.htm
Sallmi
Šéf se nachytal ...:)
Pořad dobrej, baví mě sledovat, protože člověk může dost odkoukat. Karcinogeny z dřevěného uhlí mi můžou vlízt na záda. Ale že portobello je bedla, to jsou mi novinky
Petrik73
Re: Šéf se nachytal ...:)
Aniž bych to někde googlil, vždycky jsem si myslel, že to je žampion.
Inkvizitor Johny
Vymazlená rakovina
Tak tenhle díl byl opět vymazlená rakovina a navíc teda sorry, ale to jehněčí bylo nedodělané. Ještě že nerozkrojil ten zbytek...Možná by to chtělo méně lahváčů. A Pawlovská je fakt na utracení. A to dlouhodobě.
Petrik73
Re: Vymazlená rakovina
Kuchař bude asi dobrej, ale co se týká grilování, tak to mě vůbec nepřesvědčil. Já osobně mám raději maso bez te černé spálené "kůrčičky".
Premysl999
Weber - tajemství úspěchu
Tak Pohlreich je šoumen, to je jasné. Ale v jednom má pravdu. Podívejte se, co používá za gril. Nebo-li ty české komínové výmysly na zahradě jsou na dvě věci......... Tajemství úspěchu je v tom, že to musím zavřít, aby to pak nehořelo, kvůli nedostatku kyslíku, že? Takže i plynové grily jsou v tomto smyslu vo ničem....
A nejlepší na tom je, že ty kulaté Webery na uhlí jsou několikrát levnější, než ty komínové zahradní nesmysly.
Jednou jsem byl na párty s takovým komínovým grilem. Manik měl petláhev plnou vody s navrtanými otvory..... prej "na, musíš hasit, až to bude hořet"..... Tak jsem hasil a ten uhelnej sajrajt pak šel krásně na maso. Prej "to nevadí".... Takže chytrému napověz a ..... teď už nevím, jak je to dál.....
Petrik73
Re: Weber - tajemství úspěchu
Děkujeme za příspěvek zástupci firmy Weber.
Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich
Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly
Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...
Prodej rodinného domu 109 m2 - Sezemice
Masarykova, Sezemice, okres Pardubice
2 990 000 Kč