Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

VIDEO: Pohlreich povýšil obyčejný karbanátek na atraktivní lahůdku

Mleté maso patří po křidýlkách k nejoblíbenějším surovinám pro grilování. Televizní šéf ukazuje, jak ho pojmout tak, aby se místo obvyklé hromady karbošů na talíři podávalo tak noblesně, že by se za něj nestyděla ani jeho restaurace.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HEROI

H E R O in

19. 6. 2012 1:09
...

ještě by mohl sebe povýšit na člověka a může v klidu zemřít... RvRvRv  nebo že by měl dvě polohy ...?  tu placenou a tu zdarma .... ?

0 0
možnosti
DP

Dluhousek Padák

18. 6. 2012 23:08
nejlepsi je ze poblitrajch

prisoudi ceske populaci jako celku neco co dela mensina a pak predvadi frajera jak to von jako nas musi poucit.

to co zdenicek chlapanek co vsechno vi a vsechno zna popisuje ohledne grilovacek, jsou tak navyky pred dvaceti lety. dneska uz se davno griluje jinak a s fantasií

3 0
možnosti
V

vipeeer5

20. 6. 2012 8:38
Re: nejlepsi je ze poblitrajch

Komolení jmen nám přišlo vtipné tak v 5. třídě ZŠ a dle toho žvástu pod nadpisem autor ještě výš taky není, nebo to tam skončil.

0 0
možnosti
V

vsemocnycenzor

18. 6. 2012 22:15
jupííí

Zdéňa přišel na to, že se plive do vixu, sice sto roků po opici, ale to neva, PR akce od Ivčera.cz zdarma .....;-O;-O;-O;-O

1 0
možnosti
ZC

Zefram Cochrane

18. 6. 2012 20:49
Zdeňa zas odhalil českou omezenost, jen křidýlka a mleté

To je zajímavé, zrovna tyhle dvě suroviny jsou u mne i sousedů a případně i kamarádů spíše na druhé koleji.

Soce neblbneme po nějaké exotice, ale děláme věci různé. Třeba naložený bůček či krkovička, nebo koupím celé kuře, rozbourám si ho a kostlivce a křídla použiji na skvělou polévku na druhý den ráno. Prsíčka neprásknu jen tak na gril (jak Zdéňa naznačuje), ale trošku je rozložím a obalím v dobré slanince, nebo nakrájím a udělá špízy (proloženo slaninou, klobásou a cibulí pro odpůrce zeleniny).

Mleté maso dělám, ale většinou je to jen na využití odřezků a zbytků, dobré maso si zaslouží svoje (tatarák je výjimka, však se také jí syrový). Tak profík zužitkuje celou ovečku, nezajde koupit skopové na mletí, to by se sakra prodražilo.

4 0
možnosti
OK

Achille Volfoni

18. 6. 2012 20:51
Re: Zdeňa zas odhalil českou omezenost, jen křidýlka a mleté

R^...co dodat....

0 0
možnosti
R

radar71

18. 6. 2012 19:37
......

dekuji pane poVlreich, ale uz jsem zvracel

1 0
možnosti
P

PosledníMohykánStáleŽivý

18. 6. 2012 20:28
Re: ......

No jo, ten kvůli tomu dvanáct nocí neusne.

1 0
možnosti
JK

basbas007

18. 6. 2012 17:03
Doufám

že Zdenda tuhle ňamku nabízí ve své hodpodě alespoň za 500 korun českých. Pak bzch uznal za skutečné žrádlo !!

0 0
možnosti
ON

TC2001

18. 6. 2012 16:33
Tak maso se mele,

když není dost dobré na to, aby se jedlo v kuse. Neříkám, že jsou jídla z mletého špatná, někdy je to nejlepší způsob, jak dané maso zpracovat. Čím více jídel člověk umí udělat, tím lépe. Kdyby ale někdo namlel svíčkovou či roštěnec, asi bych ho považoval za blázna.

0 0
možnosti
P

PosledníMohykánStáleŽivý

18. 6. 2012 18:32
Re: Tak maso se mele,

Tatarák neznáš?

3 0
možnosti
PH

argument

18. 6. 2012 15:59
Maucta

Zdéňa je náhodou velkej bourák. Pořád mě nepřestává překvapovat. A teď nemyslím karboše s jogurtem, myslím obecně... Jeden z opravdu mála lidí, na které se dá v televizi koukat. Plus Žídek a Ramsay. :-P R^

1 0
možnosti
OK

Achille Volfoni

18. 6. 2012 14:55
Zdena je v pohodě

já na grilu dělám akorát krkovici....ale to pro Zdenu není moc nóbl....Ale možná by tež požral

0 0
možnosti
B

bojimbojim

18. 6. 2012 13:49
At zije

doma mlete maso,ja to mam moc rad.Sice to neni mnamka,ale je to zradlo,to joo

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen

25. dubna 2024

Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...

Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo

26. dubna 2024

Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník

26. dubna 2024  8:46

Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...

Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů

24. dubna 2024

Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Dvě gorilí mimina v Zoo Praha jsou úžasná. Mobi se vozí, to menší půjčuje

25. dubna 2024

Dvojnásobná radost z narození zdravých mláďat goril nížinných panuje v Rezervaci Dja Zoo Praha už...

Zrádná krása. Toxiny chrání rostliny před sežráním, člověka mohou zabít

27. dubna 2024

Premium Toxiny v rostlinách je chrání před živočichy, kteří by je chtěli sníst. A ublížit mohou i lidem....

Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník

26. dubna 2024  8:46

Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...

Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo

26. dubna 2024

Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....

Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen

25. dubna 2024

Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...