Diskuze
VIDEO: Návod na luxusní, deset centimetrů vysoký steak na grilu
Děkujeme za pochopení.
Vomáčka.Zorro
...pocitam, ze holky a kluci na idnesu
...vod bydleni az po technet...
...pres auto, kulturu az po hobby
...byli pospolu na skoleni a tam jim lili do kokosu
...ze dyz v nadpisu bude luxusni, krasny, nadherny a tak...
...ctenri se doslova porvou vo vobsah psani s tim luksusnim nadpisem...
Gustav Nečas
Re: ...pocitam, ze holky a kluci na idnesu
Milý Zorro Vomáčko. asi máte pravdu ve své myšlence, ale pokuste se ji příště formulovat čitelně. To že jsou dole obrázky, neznamená, že je musíte použít na každém řádku.
Datel16
-
Bože ten Ital si dal na maso kečup, no to mezi Poleraich fans klesne. Protože kečup je málo frý kůl a in a jedi to jen socky a voliči Paroubka.
Benjout
Re: -
kdy konečně pochopíte, že Pohlreich nadával vždycky na kečup kvůli tomu že se stal základním pilířem všech českých kuchyní a hospod. Do všeho za každejch okolností narvat kečup i tam kde měli být čerstvý rajčata. Hlavně ten nejlevnější kečup ze supermarketu, kterej už vůbec nemá nic společného s rajčaty. Když italové dělaj stovky jídel vždy podle orig. recepturou a správnými ingrediencemi tak tu a tam trocha kečupu k tomu jídlu neuskodí! Viz kečup u tataráku v hospě u štěpána.
net.Xtreme se nevzdává
Může mi někdo vysvětlit nadpis?
Proč, když už je nacpaná čárka mezi luxusní a deset, není také mezi vysoký a steak?
viceryn
Re: Může mi někdo vysvětlit nadpis?
Jo vysvetli vam to ucitelka na zakladni skole.
rychtar
Takhle urcite ne ............
Od reznika obcas koupim opravdu dobre maso ............... mnoooo s citronovou stavou ha masakrovat nebudu.
male_zvire
Pražská móda - plynový gril!
Za to by se mělo střílet. To už to maso/zeleninu/cokoliv můžete dělat v troubě (zvracející smajlík)
Achille Volfoni
TV Barrandov
Teď na Barrandově vařil Zournar.Dokonce jsem ho zahlédl i v nějakém teleshopu,kde dělal špagety s ústřicovou,sojovou omáčkou a ananasem....Na profíky nemá,ale pohyby už nastudoval
rusty_nail
Njn
Ridimu se dari a to se u nas holt nenosi, tak se zamindrakovani cechacci ozyvaji.. tlacenkova liga jede
Datel16
Re: Njn
Tlačenka s cibulá octem a čerstvý chlebík z pekárny. Díky za tip na večeři. Ale někdo si holt myslí, že když sežere špagety "alijo olijo" že jeho houno bude vonět víc. Každá kuchyně má své, tak nevím proč schazovat jednu před druhou.
Benjout
tady to zas jede
''Klub Přátel Knedlíků a Piva'' se tu zas navážej do lehké zdravé italské kuchyně. Zajímavé že po obědě vždycky odpadnou... No není divu. Meníčko za 80.- se projevilo. hora knédlů nebo brambor s plátkem masa posypaným éčky a politým omáčkou taktéž s éčky se zpracovává a chvíli to bude trvat než přijdou k sobě Ještě že já si v tomhle počasí zvolil lehké italské jídlo Jen mi vadí že musím platit daně aby se zdejší protagonisti české kuchyně pak měli za co léčit.
Politicky aktivní spermie
Re: tady to zas jede
No pokud jsem mohl diskuzi číst, nikdo se nenaváží do italské kuchyně, ale do Ridiho - jestli umí vařit či nikoliv. Zdá se, že Vám lehké italské jídlo zatemnilo mozek natolik, že to vyléčí pouze kvalitní moravská slivovice!!!
pivak2
Odbornik na italskou kuchyni
Asi stejnej, jako kdyz ceskej turista vyrazi do Italie a bude delat odbornika na ceskou kuchyni. Nebo nejaka nahodna ukrajinska lopata bude delat odbornika na borsc.
Benjout
Re: Odbornik na italskou kuchyni
a koho bys chtěl aby v ČR vyučoval italskou kuchyň? On to tady vyučuje defacto pro pár set nadšenců, který podle toho vařej možná dneska pro pár tisícovek. dalších pár desítek tisíců na to rádi koukaj a uznávaj to i když při tom přikusujou housku se salámem a zbytek se jen naváží do úspěšnýho člověka, který vyplnil mezeru na trhu. Do té doby tady nikdo takhle záživně italskou kuchyni nepropagoval.
Jestli chceš aby tady předváděl v TV italskou kuchyň nějakej italskej ''mišelín'' tak rozšiř český trh na úroveň USA nebo nějakých vyspělých států evropy a můžeme se bavit...
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
Gorilák Kisumu se v pražské zoo činí. Narodil se mu letos už druhý potomek
V pražské zoologické zahradě se v noci na pátek narodilo mládě gorily nížinné. Jeho matkou je...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Podkroví se v létě může proměnit v peklo. Jak udržet snesitelnou teplotu
Podkroví nabízí nevšední prostor, kde může být velmi příjemné trávit čas. Někteří mají pod střechou...
Vybírejte nejroztomilejší dubnové kočky a psy. Rozdělí si krmivo za 10 tisíc
Hlasování v dubnovém kole čtenářské fotografické soutěže o nejroztomilejší psy a kočky je tu....
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů
Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...
Oblíbený trik dvou druhů našich užovek? V ohrožení předvedou páchnoucí mrtvolu
Žijí kolem nás, mnohdy o nich ani nevíme, přesto je příroda potřebuje a měli bychom za ně být rádi...
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
Jako dítě miloval Bajaju. Dnes vyrábí zbraně a díky šermu žije v minulosti
Na hradech a zámcích či ve filmech, jako je třeba pohádkový Bajaja, ho fascinovali šermíři, a tak...
Senoseče letos budou zřejmě dřív. Ochránci srnčat se bojí zmařených životů
Vzhledem k tomu, že letošní zemědělský rok začal dříve, předpokládá se, že i senoseč přijde v...
Prodej RD 2+1 v centru s velkou zahradou, 326 m2 SLEVA
Nerudova, Břeclav
3 700 000 Kč