Diskuze

Hamburger za dvacku je ubožáček, říká kuchař stojící za Burgerfestem

Po devíti letech praxe ve Spojených státech se kuchař Zdeněk Střížek vrátil do Česka. V Praze pomohl rozjet několik restaurací. Nakonec si řekl: "Dělej, co umíš!" a otevřel si vlastní podnik Bejzment s americkou kuchyní. Nejsou to jen hamburgery, i když právě ty ho proslavily. Je totiž zakladatelem Pražského Burgerfestu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J74i12ř91í 47Š58v72e83c

29. 7. 2013 8:25

Nevím, ale jako ubožáček mi přijde majitel - "émerický stajl", fonetický jídelní lístek, anglické texty atd. Ale chápu, že hodně lidí se v tomhle vidí... :-D

1 1
možnosti

Mně dorazilo to jeho "Pořád jsem koketoval s myšlenkou, že by bylo pěkné pracovat tady, ale za americké peníze."

To se dělá úplně jinak.;-)

4 0
možnosti

vUpřímně mám pocit, že tyto americké burgery trochu potírají smysl rychlého jídla. Vždyť některé kousky se ani nedají strčit do pusy tak, abych si kousl zároveň masa, sýru, housky a třeba zeleniny. Nedokážu si představit, jíst to v autě. V tom jsou teda "zlaté" jídla ze známých rychlojídelen. Jinak je jasné, že chuť je úplně jinde, i u nás v ČB máme "americkou" hospodu, kde dělají podobné kousky a je to opravdu lahoda. Bohužel moje objednávka se skládá z "poprosím Vás tento burger, ale bez toho, toho a tohohle". Chci prostě jen maso, housku, sýr, slaninu a třeba sos. Zeleninu ať si nechají pro vegetariány.

0 0
možnosti

J17i66ř95í 91Š81v74e78c

29. 7. 2013 8:16

Postrádají smysl vůbec - hnusná houska, humus maso a celkově si mohl nechat podnikání pro Ameriku a netahat sem splašky typu hamburger.

0 3
možnosti

B66e30n 48P28a33v87k29a

28. 7. 2013 22:38

Ten jejich jídelák je fakt hrozný češtin. Asi to má být vtipné, ale já osobně tyhlety pitomosti nikdy nejsem schopný ani nadiktovat obsluze. Další věcí jsou ceny. Je to moc. Ceny celkem za hambáče jdou. Zbytek je předražený až hanba. Chips and fish za 149,-? Nebo cézar za 120,-? Ulalá.

2 0
možnosti

J89i71ř58í 28K28v37ě48š

27. 7. 2013 17:51

Jedním ze základních rozdílů mezi PR a reklamou je to, že PR, na rozdíl od reklamy, není placené. Mj. i z toho důvodu je forma obého dost rozdílná, a tohle spíše připomíná reklamu (která musí být ze zákona viditelně označená jako reklama) než PR článek.

2 2
možnosti

J15i72ř55í 51K10v37ě16š

27. 7. 2013 17:53

No jo, fakt to tady mají rozbitý.. Tohle patřilo pod příspěvek Báry Tesnerové z 26. 7. 2013 20:21.

0 0
možnosti

J79i66ř73í 39H55o96l70ý

27. 7. 2013 11:25

Ham-burger co to je?

To dá někdo do huby?

2 3
možnosti

Pane Holý, není míněn hamburger od MC Donalda. Pravý hamburger je mleté hovězí maso (nikoliv růžový sliz), osolené, opepřené (možná trochu chili, dle chuti), vytvarované do podoby placky a udělané buď na pořádné pánvi nebo na grilu. Načež je maso vloženo do kusu dobrého pečiva (nikoliv nasládlého svinstva) obloženo zeleninou (pokud možno čerstvou a hlavně kvalitní) a zalito kečupem či hořčicí. V podání MCD smrtící jed, v podání trochu slušného kuchaře výborné, šťavnaté maso v housce. Vřele doporučuji, skuste někdy pobočku Fridays. Akorát pozor, ten hamburger není za 20, ale 180 kč. (ovšem odpovídá tomu i velikost)

6 1
možnosti

Díky za článek a diskutujícím za odkazy na recenze jeho podniku. Aspoň vím, kam určitě nepůjdu :-)

3 0
možnosti

A kolik ten člověk idnesu zaplatil, že už je tu během týdne druhý článek. A že někdo smažil 9 let burgry v mekáči v Americe ještě neznamená, že umí dělat burgry. Co bude přístí týden? Že nejlepší hranolky jsou z amerických brambor a jediné místo v Praze je ten jeho podnik? Trošku trapné.

10 0
možnosti

dost trapny, druhej clanek o jendom podniku behem par dni. tady neco smrdi... ;-O

8 0
možnosti

Smrdí. Ovšem v jednom má ten kuchař 100% pravdu. Jestliže jen maso (podotýkám MASO) do hamburgeru vyjde na 40 kč, tak je jasné, že hamburger za 20 prostě žádné neobsahuje.

2 2
možnosti

Hamburger je velice zdravé jídlo, což můžeme dnes a denně vidět na velmi štíhlých Američanech, kteří nejedí nic jiného...:-)

0 13
možnosti

Takže být obézní z tlačenky, bůčku a piva je lepší, jo? ;-D

6 4
možnosti
  • Nejčtenější

Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich

20. března 2024

Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...