Diskuze
Hamburger za dvacku je ubožáček, říká kuchař stojící za Burgerfestem
Děkujeme za pochopení.
P21a17v52o42l 55S60i39m74k85o
J74i12ř91í 47Š58v72e83c
Nevím, ale jako ubožáček mi přijde majitel - "émerický stajl", fonetický jídelní lístek, anglické texty atd. Ale chápu, že hodně lidí se v tomhle vidí... :-D
P28a14v78e30l 44O92d23r37a33z89i68l
Mně dorazilo to jeho "Pořád jsem koketoval s myšlenkou, že by bylo pěkné pracovat tady, ale za americké peníze."
To se dělá úplně jinak.
L23u88k31á73š 74M85r67k91v97i53č71k16a
vUpřímně mám pocit, že tyto americké burgery trochu potírají smysl rychlého jídla. Vždyť některé kousky se ani nedají strčit do pusy tak, abych si kousl zároveň masa, sýru, housky a třeba zeleniny. Nedokážu si představit, jíst to v autě. V tom jsou teda "zlaté" jídla ze známých rychlojídelen. Jinak je jasné, že chuť je úplně jinde, i u nás v ČB máme "americkou" hospodu, kde dělají podobné kousky a je to opravdu lahoda. Bohužel moje objednávka se skládá z "poprosím Vás tento burger, ale bez toho, toho a tohohle". Chci prostě jen maso, housku, sýr, slaninu a třeba sos. Zeleninu ať si nechají pro vegetariány.
J17i66ř95í 91Š81v74e78c
Postrádají smysl vůbec - hnusná houska, humus maso a celkově si mohl nechat podnikání pro Ameriku a netahat sem splašky typu hamburger.
B66e30n 48P28a33v87k29a
Ten jejich jídelák je fakt hrozný češtin. Asi to má být vtipné, ale já osobně tyhlety pitomosti nikdy nejsem schopný ani nadiktovat obsluze. Další věcí jsou ceny. Je to moc. Ceny celkem za hambáče jdou. Zbytek je předražený až hanba. Chips and fish za 149,-? Nebo cézar za 120,-? Ulalá.
J89i71ř58í 28K28v37ě48š
Jedním ze základních rozdílů mezi PR a reklamou je to, že PR, na rozdíl od reklamy, není placené. Mj. i z toho důvodu je forma obého dost rozdílná, a tohle spíše připomíná reklamu (která musí být ze zákona viditelně označená jako reklama) než PR článek.
J15i72ř55í 51K10v37ě16š
No jo, fakt to tady mají rozbitý.. Tohle patřilo pod příspěvek Báry Tesnerové z 26. 7. 2013 20:21.
A63l47e11x41a62n53d33r 48K73o69s96t84k54a
Pane Holý, není míněn hamburger od MC Donalda. Pravý hamburger je mleté hovězí maso (nikoliv růžový sliz), osolené, opepřené (možná trochu chili, dle chuti), vytvarované do podoby placky a udělané buď na pořádné pánvi nebo na grilu. Načež je maso vloženo do kusu dobrého pečiva (nikoliv nasládlého svinstva) obloženo zeleninou (pokud možno čerstvou a hlavně kvalitní) a zalito kečupem či hořčicí. V podání MCD smrtící jed, v podání trochu slušného kuchaře výborné, šťavnaté maso v housce. Vřele doporučuji, skuste někdy pobočku Fridays. Akorát pozor, ten hamburger není za 20, ale 180 kč. (ovšem odpovídá tomu i velikost)
L94i94b42a 78R35u44s67n12á92k
Díky za článek a diskutujícím za odkazy na recenze jeho podniku. Aspoň vím, kam určitě nepůjdu
M50a49r80t47i72n 85N63á73p88l76a90v57a
A kolik ten člověk idnesu zaplatil, že už je tu během týdne druhý článek. A že někdo smažil 9 let burgry v mekáči v Americe ještě neznamená, že umí dělat burgry. Co bude přístí týden? Že nejlepší hranolky jsou z amerických brambor a jediné místo v Praze je ten jeho podnik? Trošku trapné.
T36o34m57á86š 64A83u25g66u97s84t53ý24n
dost trapny, druhej clanek o jendom podniku behem par dni. tady neco smrdi...
A81l21e84x33a94n14d21r 39K68o69s96t60k60a
Smrdí. Ovšem v jednom má ten kuchař 100% pravdu. Jestliže jen maso (podotýkám MASO) do hamburgeru vyjde na 40 kč, tak je jasné, že hamburger za 20 prostě žádné neobsahuje.
Z24b79y47n84ě10k 80P30o93p95o67v69s84k91ý
Hamburger je velice zdravé jídlo, což můžeme dnes a denně vidět na velmi štíhlých Američanech, kteří nejedí nic jiného...
M69a60r51t44i94n 64Ř94e65h64á61k
Takže být obézní z tlačenky, bůčku a piva je lepší, jo?
Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich
Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly
Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...
Pronájem obchodního prostoru 53 m2
Tyršova, Benešov
10 000 Kč/měsíc