Diskuze
Udírna má několik pater a recept je stále stejný. Jak se vyrábí Vysočina
Děkujeme za pochopení.
M19i45r16o39s41l24a67v 28S75t34e63i17n96e75r
Před ruskou okupací, t.j. 1968, byl na vysočině běžný turistický salám. Na Moravě se objevil v retropodobě u firmy Steinex.
Koně mám rád, jsou to inteligentní a milá zvířata, ani kočky ani psy také nejím.
Vysočina, Herkules a pod. jsou výplody Husákovy normalizace- špekáčky s drůbežím strojním separátem výplod Kosteleckých Uzenin.
J94a94n 58P55u20k56l
Jj, o Babišových udírnách ví své například v Kroměříži na Čelakovského ulici...
R60i91c53h50a59r25d 81G40e33n65š82e36r48o15v60s22k69ý
Babiš vyrábí něco, co je chutné a poživatelné? Dodnes vzpomínám na čtyřdenní toaletní maraton z "premiové" Veselé pastýřky. Od té doby cokoliv z agrofertu odmítám.
J20a62k30u48b 95S92ú39k59e11n71í23k
Několik firem, které koupil, ještě nestihl zcela zničit.
V49á57c82l31a67v 72H66r83a79d22i57l
nejlepší je dobře udělaná konina - ňam ňam - hlavně teda opečený kabanos a klobásy
F93r22a85n81t57i70š55e72k 43V82o88p45r56š35á55l63e97k
Já teda na čundry jezdil vždy a jen a pouze se štanglou lovečáku. To je ta placatá "Vysočina"...
A nechával jsem ho doma ve špajzu ještě dosušit, aby ten týden ve vedrech vydržel.
R90a58d52e67k 89Č75e81r61v68e75n48k76a
Ale "Lovecký" má úplně jinou chuť než "Vysočina", takže ten příměr moc nesedí
K42a56r62e80l 36C36h19r21a80s87t55i98n78a
S uzeninami opatrně, kvůli rychlosoli, ale hlavně pro dehet z uzení. Ten je spolu s nadměrným používáním kvasného octa (při vaření a nakládané zelenině) významnou příčinou rakoviny zažívacího traktu.
J73i41t26k12a 84B65r30a98n38d35e31j20s98k95á
muhehe, že vadí ocet, to je mi novinka...v čem se kyselina octová původem z lihu liší od kyseliny octové z vína, případně slavný ekobiohipstasluníčkáři milovaného jablečného octu?
z uzení už žádný dehet nebývá, rozhodně ne v průmyslové produkci, tam se v podstatě kouř, jak ho známe z "ohníčku" s potravinami do styku nedostane, víc se používají různé tekuté kouře a podobně, případně speciální udírny, ve kterých je kouř právě od dehtu čištěn
M12i79r34o66s50l41a81v 74T98i29š54e86r
Pěkné PR pro Agrofert. V tomto případě to ale od totálního hejtu zachraňuje alespoň to, že Hodická Vysočina 1967 je opravdu kvalitní produkt.
J42a13r12d53a 88W33o17l44f
Nechci vypadat jako kverulant, ale zapoměli zmínit to nejhorší, co v salámu je. Tedy Pragandu.
J36i58t45k90a 75B35r63a51n10d14e98j21s84k85á
kverulant ani ne, ale nevíte o čem plácáte
dusitan sodný a draselný jsou jediné dvě látky, které v množství zcela bezpečných pro člověka (NPD je max 180 miligramů na kilogram výrobku) dokáží zabránit růstu bakterií rodu Clostridium, z nichž jeden vyrábí botulotoxin
ale holt ekobiohipstasluníčkovci vidí éčko a éčka jsou špatná,že áno
R75o73b22e26r36t 65G97o42r96c
Tak to si ji budu muset zajet koupit do podnikové prodejny, protože to co se prodává v obchoďákách pod nazvem vysočina se nedá jíst.
Š97t32ě27p95á84n 46K96a12r64l18í74k
Zajedte do Makra pro vysocinu 1967 Horeca. Receptura (asi) jako tenkrat. Z hlediska slozeni asi nejlepsi co tam maji.
J30i87ř74í 73B16e28r33g97e24r
Jenom by mne zajímalo proč mají na obrázku lovečák. Vysočina je přece kulatá!
A75r56n26o36š78t 75S17t80á78r87e92k
Vy, pane, neřídíte geometrii jako firmu!
V belgické zoo lev zardousil lvici Mayu z Česka, měl se s ní původně pářit
V zoologické zahradě Bellewaerde Park na západě Belgie lev Nestor zardousil lvici Mayu, která...
KVÍZ: Jak se vyznáte ve vývarech a postupu jejich přípravy?
Vývar je v kuchyni základ, ostatně už naše babičky tvrdily, že polévka je grunt a maso špunt. A...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Nadšenec pro grilování nic nevyhodí. Co najde, přetvoří na gril nebo udírnu
Dan Kordula je fanda grilování. A nejen to, většinu svých grilů, udíren a dalších prostředků k...
Hlasujte pro nejroztomilejší mazlíčky, vyhrají krmivo pro gurmány za 10 tisíc
Rozběhlo se hlasování v březnové anketě, z níž vzejdou nejroztomilejší mazlíci měsíce a tři...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Za socíku jsme hodně pletli i háčkovali. Abychom ušetřili a měli co na sebe
Mnoho z nás si jistě ještě dnes vzpomene na dobu, kdy moderního oblečení nebylo v obchodech tolik...
Otevře sklenice, očistí spáry, nabrousí boty. To všechno svede brusný papír
Kousek ho najdete snad v každé dílně nebo garáži. A to je dobře, nikdy nevíte, kdy budete brusný...
Bydlí u vás třeba chluponožka? Samotářky jsou hmyzem roku, sčítejte hotely
Včely samotářky jsou volně žijící opylovači, jejichž svět je naprosto fascinující. Zůstávají v...
KVÍZ: Jak se vyznáte ve vývarech a postupu jejich přípravy?
Vývar je v kuchyni základ, ostatně už naše babičky tvrdily, že polévka je grunt a maso špunt. A...
Grimasy, úšklebky: Při natáčení pořadu Pohlreich neudržel obličej na uzdě
Baví vás grimasy Zdeňka Pohlreicha? Tentokrát, v pořadu Česko na grilu, bude mít vedle sebe zdatné...
Zvolte jméno roku 2024 a vyhrajte Nutrilon a Hami v celkové hodnotě 130.000 Kč
Každý týden můžete získat zajímavé balíčky od značek Nutrilon a Hami v celkové hodnotě 130.000 Kč. Hrajte s námi a získejte hlavní výhru, balíček s...