náhledy
Místním Romům U Vlka při zátěžovém testu nechutnalo, tak Pohlreicha pozvali na oběd k sobě domů.
Autor: FTV Prima
Podnik U Vlka si musíte zasloužit: projít přes závoru, dvůr fabriky a pak ještě do prvního patra.
Autor: FTV Prima
Pan Volf by rád nabídl tradiční domácí kuchyni. Nakonec ho snad šéf přesvědčil, že by jeho podniku, který nabízí jen obědy, víc slušelo označení jídelna.
Autor: FTV Prima
Úplně nadšený šéf není ani při první návštěvě, česká kolínka ani italská pasta ho nenadchly.
Autor: FTV Prima
Proti sekané s bramborovou kaší šéf už při první návštěvě nic nemá.
Autor: FTV Prima
Smažená ryba s podivným zelno-zeleninovým salátem Pohlreicha nepřesvědčila, i když to kuchař myslel dobře.
Autor: FTV Prima
Kuchař Robin prozradí, jak ho ke kuchyni přitáhla babička, která ho učila vařit a sestavila i kuchařku tradičních receptů Slovácka.
Autor: FTV Prima
Tady vidí šéf potenciál - v tradičních slováckých domácích receptech.
Autor: Prima PLAY
Šéf ochutnává slovácké baléše s povidly.
Autor: FTV Prima
Cejl označovaný jako brněnský Bronx má svoje průvodce za místními specialitami a šéf jich využije. Aby pochopil, jak to tu chodí.
Autor: FTV Prima
Cejl označovaný jako brněnský Bronx má svoje průvodce za místními specialitami a šéf jich využije. Aby pochopil, jak to tu chodí.
Autor: FTV Prima
Vietnamské bistro v Cejlu vaří skvěle.
Autor: FTV Prima
Místní masna je vyhlášená.
Autor: FTV Prima
Babičku Marušku dokonce nafotí Jadran Šetlík.
Autor: FTV Prima
Paní Maruška učí šéfa, jak se smaží koblihy s kousky jablek, aby se nepřipálily. (Prý stačí přidat do oleje kousek mrkve.)
Autor: FTV Prima
Robinova babička Maruška nechá šéfa všechno vyzkoušet.
Autor: FTV Prima
U Vlka mohli dělat tradiční - obyčejná, ale dobrá - jídla ze základních surovin, jako třeba slovácké báleše. Snaha ale nějak vyšuměla do ztracena.
Autor: FTV Prima
Poctivé tradiční recepty babičky Marušky by se v Cejlu mohly chytit.
Autor: FTV Prima
Ještě před zátěžovým testem skončil board s tetou Maruškou ve skládku.
Autor: FTV Prima
„Přivedeme vám plnou hospodu hostů, což je příležitost, která se nemusí opakovat. Neposerte to,“ říká Pohlreich majitelům hospody U Vlka před zátěžovým testem.
Autor: FTV Prima
Cejl je víceméně romská čtvrť, takže i Romové přišli restauraci vyzkoušet během zátěžového testu. Nebyli ale jediní, koho zdejší kuchyně moc nepřesvědčila.
Autor: FTV Prima
Konfrontace mezi majitelem a kuchařem Robinem: majitel tvrdí, že Robin dříve vařil lépe. Ten ale kontruje, že po něm majitel chtěl, aby šetřil na surovinách, což se na výsledku musí projevit.
Autor: FTV Prima
Robina údajně vaření moc baví, koneckonců vařit ho učila babička Maruška. Jenže U Vlka už nějaký čas marně čeká na slibovanou smlouvu.
Autor: FTV Prima
Pohlreich se snaží poradit, jak by o sobě měla dát restaurace U Vlka vědět.
Autor: FTV Prima
Šéf navrhne i pár svých jídel z tradiční české kuchyně, která by tu mohli úspěšně vařit.
Autor: FTV Prima
Místním Romům U Vlka nechutnalo, tak Pohlreicha pozvali k sobě domů na oběd.
Autor: FTV Prima
U místních Romů Zdeněk Pohlreich ochutnal plněné zelné listy. A byl nadšen.
Autor: FTV Prima
Plněné zelné listy šéfa nadchly.
Autor: FTV Prima
Když se šéf do restaurace po pár týdnech vrátí, v kuchyni už najde jiného kuchaře. Ani tentokrát to ale na hvězdičku není.
Autor: FTV Prima
Po kuchaři Robinovi a jeho babičce Marušce tu zůstala jen fotografie na zdi.
Autor: FTV Prima