náhledy
Poctivé jídlo z Krkonoš, to je cesta, kterou by se Klára Veverková, absolventka hotelové školy, chtěla vydat. Jen potřebuje poradit a srovnat si kuchaře.
Autor: FTV Prima
Bouda v Obřím dole vypadá idylicky, ale klid se během natáčení ukázal být pouze zdánlivý.
Autor: FTV Prima
Zásobování Boudy v Obřím dole není úplně jednoduché. Přesto je provozovatelka Klára (vlevo) schopna sehnat dobré suroviny.
Autor: FTV Prima
Třeba maso bylo v „boudě“ výborné, ale bez omáčky a pořádné přílohy. Takže nic, kvůli čemu byste se sem znovu vrátili.
Autor: FTV Prima
Řízek se zatuchlou strouhankou a s brambory s chutí zeminy není úplně tím pravým ořechovým.
Autor: FTV Prima
Pohlreich se snaží jinak šikovného kuchaře Martina trochu probudit a vyprovokovat k životu.
Autor: FTV Prima
Dobré brambory hned jinak voní, a hlavně chutnají.
Autor: FTV Prima
I dobré brambory ale potřebují dochutit, kuchař by je nikdy neměl na stůl poslat, aniž by je ochutnal.
Autor: FTV Prima
Kuchyň není úplně ideálně zorganizovaná, kuchař se v ní proto zbytečně moc naběhá.
Autor: FTV Prima
Když Krkonoše, tak jídla z brambor. Připravujete je každý den ze základní suroviny a každý si opravdu dobré bramboráky či chlupaté knedlíky s domácím špekem a cibulkou rád dá.
Autor: FTV Prima
Klára Veverková s přítelem a šéfem během loňského natáčení před Boudou v Obřím dole, kde mají momentálně zavřeno. Kdy otevřou, není zatím jasné, dají vědět na webu.
Autor: FTV Prima
Bouda v Obřím dole minulou zimu (aktuálně mají zatím zavřeno).
Autor: FTV Prima
Idylka, pro kterou by mělo mít smysl si udělat výlet do Krkonoš.
Autor: FTV Prima