náhledy
Burger s trhaným masem
Autor: Marek Burza
Zelenina pochází z vlastní zahrádky, kterou opečovává kuchař Vojtěch Kalášek.
Autor: Marek Burza
Řezy z ananasu pomáhají k vytrávení.
Autor: Marek Burza
Trhané maso si připravíte předem, gril pak použijete jen na jeho ohřátí a opečení zeleniny, ovoce a housek.
Autor: Marek Burza
Opečené housky potřete barbecue omáčkou.
Autor: Marek Burza
A pak už můžete vršit hromadu šťavnaté trhané krkovičky.
Autor: Marek Burza
Zahrádka britského velvyslanectví s výhledem na kostel svatého Mikuláše
Autor: Marek Burza
Rajčata mnoha tvarů, barev, odrůd a chutí
Autor: Marek Burza
Kuchař si může užívat i přepychu skleníku.
Autor: Marek Burza