náhledy
Svatební cupcakes od Markéty
Autor: Marketinacukrarna.cz
Poslouží robot, nebo i ruční šlehač.
Autor: Marek Burza
Máslo musí být změklé.
Autor: Marek Burza
První tření másla a cukru je lepší provádět strojově.
Autor: Marek Burza
Nejdříve našlehejte máslo s cukrem, ostatní ingredience pak můžete přimíchat v podstatě naráz.
Autor: Marek Burza
Metlou je třeba energicky míchat, aby byly dortíky nadýchané.
Autor: Marek Burza
Co budete potřebovat
Autor: Marek Burza
Do těsta můžete vmíchat například zmražené plody.
Autor: Marek Burza
Amaretto dodá hmotě chuť mandlí.
Autor: Marek Burza
Kvalitní košíček bývá ze silnějšího materiálu.
Autor: Marek Burza
Takto se plnily košíčky.
Autor: Marek Burza
Těsto se rozlije zhruba do tří čtvrtin košíčku.
Autor: Marek Burza
V horkovzdušné troubě můžete péct několik pater nad sebou.
Autor: Marek Burza
Až vytáhnete dorty z trouby, propíchete je párátkem a potřete alkoholem.
Autor: Marek Burza
Nevyhazujte podložky na kreslení ze základky, budou se vám hodit.
Autor: Marek Burza
Speciální špachtlí můžete na pružné podložce kytičku i plasticky dotvarovat.
Autor: Marek Burza
Speciální tiskátka. Vykrojí a obtisknou vzorek.
Autor: Marek Burza
Kytky si můžete vytvarovat třeba na schránce vajec.
Autor: Marek Burza
Než cupcakes potáhnete, místo lepidla použijete máslový krém.
Autor: Marek Burza
Speciální "žehlička" na vyhlazení potahovací hmoty.
Autor: Marek Burza
Na zdobení fondánu se prodávají různá rádýlka a další pomůcky.
Autor: Marek Burza
Na ozdobu můžete použít i čokoládové hoblinky.
Autor: Marek Burza
Místo pro kuličku potřete vodou, pro cukr je to lepidlo.
Autor: Marek Burza
Potahovaný cupcakes s motýlkem.
Autor: Marek Burza
Opatrně můžete korpus odříznout a podmáznout krémem.
Autor: Marek Burza
"Víčko" vykrojte stylově srdíčkem.
Autor: Marek Burza
Na zabarvení krému stačí jen kapička barviva.
Autor: Marek Burza
A dostali jste růžový krém.
Autor: Marek Burza
Do srdce "vpatlejte" krém.
Autor: Marek Burza
Obvod můžete ještě dozdobit cukrovými kuličkami.
Autor: Marek Burza
Růžičku začněte od středu.
Autor: Marek Burza
Zdobte tak, abyste sáček drželi spíš kolmo.
Autor: Marek Burza
Kružte směrem ke středu.
Autor: Marek Burza
Tak to vypadá, když se to vcelku povede. A když se ozdoba nepovede, lze ji "vrátit" zpět do mísy a začít znovu.
Autor: Marek Burza
"Na kurz jsem si vzala novou zástěru," chlubí se frekventantka.
Autor: Marek Burza
Radost nad povedenou růžičkou
Autor: Marek Burza
Vykrajovátka a formičky nevyhazujte, mohou se hodit.
Autor: Marek Burza