náhledy
Vymazlený hamburger King of Dublin
Autor: Jakub Nahodil, iDNES.cz
První úkol každého kuchaře, který přijde ráno do práce: navážit porce masa.
Autor: Jakub Nahodil, iDNES.cz
Hamburgrové placky opékejte na grilu čtyři minuty po každé straně.
Autor: Jakub Nahodil, iDNES.cz
Když je Den svatého Patrika, nesmí chybět zelená barva.
Autor: Jakub Nahodil, iDNES.cz
Plátek bůčku dlouze vařený při nízké teplotě a před podáváním krátce osmažený
Autor: Jakub Nahodil, iDNES.cz
Pórková sláma
Autor: Marek Burza
Zdeněk Střížek si práci s masem užívá.
Autor: Jakub Nahodil, iDNES.cz
Dvě stě gramů masa odpovídá typickému burgeru.
Autor: Marek Burza
Postupné vrstvení hamburgeru
Autor: Jakub Nahodil, iDNES.cz
King of Dublin se podává s malým panáčkem piva Guinness.
Autor: Marek Burza