Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Podzimní úroda hub udělá radost po celý rok

Nevíte, co si počít s houbami nasbíranými v posledních teplých podzimních dnech? Dáme vám několik tipů, jak s nimi naložit. V zimě se budou hodit do bramboračky nebo na smaženici.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Slepice na paprice

Lák

můžeme obměňovat podle chuti - a recept je kde?:-P

0/0
27.3.2009 8:15

katchule

diskuze

skvělý video: 

http://zpravy.idnes.cz/diky-vam-jsem-ve-vate-vzkazuje-bohac-v-klipu-proti-firme-cez-p4u-/domaci.asp?c=A081126_220704_domaci_dp

0/0
27.11.2008 15:21

jambe

houbarsky diletant

Pokud davate houbičky do mrazaku NIKDY je pri vareni NESOLTE jak rika navod, bo sou pak rozbredle na bahno. Gurman soli houbicky stejne jako jatyrka az při konzumaci pane REDAKTÓRE. Zkušenost uz nasich babicek a pra pra pra babicek ;-)). njn zas to psal nejakej PAPARAZI ))) co nekde neco zaslechl a doplnil to svymi teoretickymi blaboly, bez radeji redaktůrku psat o politice

0/0
15.11.2008 1:26

jambe

Re: houbarsky diletant

... jo abych nezapomnel je tam potreba k vode pridat trosku domaciho veprovyho sadylka, ale to neradi slysi ti EURODIETARI. Ale bez toho to neno to pravy houbovy. Dobrou chut preju

0/0
15.11.2008 1:28







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.