- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
.....taky řeším,co s jabkama,který haranti nežerou......teda pokud jim je nenakrájím a nestrčím pod nos u teloše. Tak jsem to nakrájel na plátky a vrazil to na plata pod strop do sauny. Perfektní sušárna.Sedím a ochutnávám....jablečná vůně kolem sauny......dnes když sedím v odpočívárně,krájím další jabka
že vyrábět pálenku se smí jenom z vlastního ovoce. tedy je třeba k ovoci vlastnit i stromy . jeden totiž nikdy neví, jestli to celníky nenapadne zkontrolovat
Byl bych vděčný na tip nebo adresu, kde mohu vypálit mé jablka a sice pokud možno někde v blízkosti Tachova a M. Lázní nebo eventuelně v Karlovarském či Plzeňském kraji?
Rozumně uložená měna.
No RUM z jablek neuděláš ne?
se dá dělat snad poschklazením.Velkopodnikatelé v mrazíících boxwch s dusíkem..
no,mrazicí asi těžko,odhadoval bych to na 3-5°C a vysokou vlhkost.Nad tím dusíkem jsem taky uvažoval,ale zatím jsem to nezkoušel,není čas. Ví někdo,jaká atmosféra se používá ve velkoskladech jablek?
ví každý, s tím olovem a rtutí tomum moc nevěřím, neopssali jste někde něco špatně??