Diskuze

Jak vyřezat meloun jako profesionál. Chce to zručnost a hodně trpělivosti

Že nechápete, jak se promění obyčejný meloun v originální ozdobu stolu? Jen to zkuste sami. A rovnou podle návodu Luďka Procházky, průkopníka a učitele vyřezávání ovoce a zeleniny. K vytvoření této efektní dekorace potřebujete ostré nože a hlavně spoustu trpělivosti.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

marionetta

30. 7. 2010 18:52
něco podobného

jsem viděla před několika lety v Egyptě - téměř v každém hotelu to byla součást šv. stolů. Sice nevím ,co s tím potom udělali, asi vyhodili, ale moc jsem obdivovala zručnost tamních anonymních "řezbářů" R^

0 0
možnosti

iuos

30. 7. 2010 12:16
hmm

krásný, ale nakonec z toho bude stejně nahnědlej smardlavej hnus, co z nás vypadne a pak ho spláchneme

0 0
možnosti