Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

K velikonoční tradici patří čerstvá ryba. Vyzkoušejte osvědčené recepty

Naši předkové to měli dobře srovnané. Půst sice patřil k pevně daným rituálům, ale dovoloval konzumaci rybího masa. Mělo to svůj význam a neztrácí ho ani dnes. S rybím masem tělu dodáte přesně to, co bude po aktivní část roku potřebovat. Energii, silnou imunitu a v případě dobré úpravy i vynikající chuťový zážitek.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

vymrzovac

jarní výlovy na prodej? tak to teda slyším poprvé......

......že by někdo vylovoval ty vyhublé chudáky, co stěží přežili hladovou zimu?  Leda že posbírali ty chcípáky pod ledem, tak se toho chtějí zbavit.......   Jarní výlovy se dělají, ale většinou za účelem následné výsadby ryb do sportovních vod. Ale to jsou většinou podměrečné ryby, které teprve musí dorůst       a kapra na velikonoce? No to snad ti rybáři teprve teď vystřízlivěli a vylezli z hospody,ne?  Tradice byly vždy pokrmy z vajec.......a zase budouR^

0/0
9.4.2009 7:34





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.