Diskuze

Plané bylinky propašujte na jaře do kuchyně, kopřivami nacpěte mrazák

Spousta vitaminů a minerálů, které draze nakupujete v lékárně, vám možná roste zadarmo pod okny nebo na nejbližší louce. Běžné koření umí v kuchyni použít každý, naučte se to i s bylinkami. Šest z nich můžete okamžitě zařadit do svého, případně i rodinného jídelníčku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

helehele

30. 4. 2009 15:05
kopřivy

No špenát ze samotných kopřiv moc nedoporučuji, přece jen listy nejsou tak "masivní" jako u samotného špenátu a ve finále je pouze kopřivový špenát moc "drsný". Ale běžně používám tak 2/3 špenátu  a 1/3 kopřiv. Na jaře je spařím a nasekám a dám do mrazáku do různě velkých krabiček a postupně využívám po celý rok

0 0
možnosti
P

Potkan2000

27. 4. 2009 22:27
...

No nevim, nezničí se náhodou vařením všechny vitamíny? Ano zničí.

0 0
možnosti
MK

hellblazer

28. 4. 2009 0:30
Re: ...

ne, nezničí... pravda, třeba C nesnáší dobře vysoké teploty, ale spousta vitamínů var přežije bez úhony.

0 0
možnosti
HD

opportunity

27. 4. 2009 20:12
Česnek mědvědí

není náhodou chráněný? 8-o

0 0
možnosti
MH

Kombajn

27. 4. 2009 22:11
Re: Česnek mědvědí

no to fakt těžko, je to jedna z nejznámějších bylin... chráněný je česnek hadí...

0 0
možnosti
J

Joooudas

27. 4. 2009 1:11
"jarní omlazovací kůru"

- kůra je jen na stromě, vy chytráci redaktorský... kolikrát vám to bude muset někdo opakovat??? :-(Rv

0 0
možnosti