Diskuze

Dřevěné uhlí v grilu nejsnáze zapálíte pomocí komínu

Kdo chce urychlit proces roztopení dřevěného uhlí, měl by vyzkoušet jednoduchý komínek, který usnadní a zrychlí proces přípravy. Anebo si pořídit gril, který má komín v těle.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Milhaus1

11. 5. 2009 11:17
Jsou i jiné podaplovače

než v článků zmíněné PePo a líh, jsou to např. podpalovače na bázi dřevité vlákniny, jsou pevné NESMRDÍ a fungují spolehlivě

0 0
možnosti

roedor

9. 5. 2009 11:22
mě se teda ty podpalovače eklujou a "nechat uhlí nasáknout",

no fuj. Stačí mi kus novin a chvilku foukat:-)

0 0
možnosti

sůva

6. 5. 2009 23:53
Fén na vlasy

-stačí chvíli foukat - a je to...rozhoří se po celém grilu i malinko doutnající flíček.

0 0
možnosti

MiroTR

6. 5. 2009 14:24
Na co smradlavé PePo ?

Osvědčil se Podpal.  Je to dřevitá vlna a gril chytne spolehlivě.

0 0
možnosti

gagaryn

6. 5. 2009 13:57
***

maso jím jen syrové, stejně tak zeleninu.

0 0
možnosti

Vit I.

6. 5. 2009 13:05
lávový gril

Já pustím plyn, cvaknu zapalovačem a hoří ;-D

0 0
možnosti

dr_NO_

6. 5. 2009 13:21
Re: lávový gril

to je na nic, nevyrazna chut, parada na grilech na dreveny uhli je to ze pri grilovani tam clovek muze prihodit pri neprimem grilovani nejake hobliny z tvrdeho dreva a maso chyti pekne uzenou chut

0 0
možnosti

Příspěvek bude smazán

6. 5. 2009 9:43
Ještě rychlejší způsob roztopení

To uhlí prolejt vyjeťákem,zapálit pomocí hadru a pak na to chvíli foukat větrákem z dvanáctsettrosky.Nažhavený během 5ti minut.:-)R^

0 0
možnosti

Shumway

6. 5. 2009 9:18
používám horkovzdušnou pistoli

jde to s ní docela dobře a radši než na uhlí griluju na těch briketkách, přijde mi, že hoří rovnoměrněji

0 0
možnosti

GotrekAK

7. 5. 2009 7:32
Re: používám horkovzdušnou pistoli

Přesně... taky používám horkovzdušnou pistoli a obejdu se bez toho spec. nástavce...  stačí chvilku foukat a gril fajruje jak o život... R^

0 0
možnosti

stip

6. 5. 2009 8:28
Barbecook - kde je mají?

Help. Web zatím neuspokojil.

0 0
možnosti

vymrzovac

6. 5. 2009 9:59
Re: Barbecook - kde je mají?

myslím, že jsem něco podobnýho viděl v hornbachu, ale pokud chceš dobrej gril, běž do plynovýho wébra R^

0 0
možnosti

vymrzovac

6. 5. 2009 8:15
Marku, ty seš vůl........

.....grilování přece není jen o tom, že se potřebuješ rychle nažrat!  Grilování je proces! Pohodička, posedíš u ohýnku, pokecáš, popiješ, učoudíš nějaký to masíčko! Takovej gril, co tady prezentuješ, bych doporučil možná nějakýmu paneláčníkovi na balkón! Já používám zcela jiný, osvědčený postup: Připravím třísky z měkkého dřeva a nasekám špalíky z tvrdého dřeva....pívo.......rozdělám oheň.....pívo........nechám vyhořet tvrdé dřevo(pozor, už mám žhavé dřevěné uhlí a zadarmo).......pívo..........rozehřeju rošt, dám na něj masíčka......pívo........přiklopím....pívo......otočím......pívo.     Mezi pívama ještě pokecáme, ženský připraví zeleninu, potom to dáme na talíř a nalejeme pívo........;-Dchápeš?  minulý víkend jsme takhle zbořili 2,5kg krkovice a 3kg kuřatR^

0 0
možnosti

Ftipnejj

6. 5. 2009 11:46
Re: Marku, ty seš vůl........

R^:-)

0 0
možnosti