- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
než v článků zmíněné PePo a líh, jsou to např. podpalovače na bázi dřevité vlákniny, jsou pevné NESMRDÍ a fungují spolehlivě
no fuj. Stačí mi kus novin a chvilku foukat
-stačí chvíli foukat - a je to...rozhoří se po celém grilu i malinko doutnající flíček.
Osvědčil se Podpal. Je to dřevitá vlna a gril chytne spolehlivě.
to je na nic, nevyrazna chut, parada na grilech na dreveny uhli je to ze pri grilovani tam clovek muze prihodit pri neprimem grilovani nejake hobliny z tvrdeho dreva a maso chyti pekne uzenou chut
To uhlí prolejt vyjeťákem,zapálit pomocí hadru a pak na to chvíli foukat větrákem z dvanáctsettrosky.Nažhavený během 5ti minut.
jde to s ní docela dobře a radši než na uhlí griluju na těch briketkách, přijde mi, že hoří rovnoměrněji
Přesně... taky používám horkovzdušnou pistoli a obejdu se bez toho spec. nástavce... stačí chvilku foukat a gril fajruje jak o život...
myslím, že jsem něco podobnýho viděl v hornbachu, ale pokud chceš dobrej gril, běž do plynovýho wébra
.....grilování přece není jen o tom, že se potřebuješ rychle nažrat! Grilování je proces! Pohodička, posedíš u ohýnku, pokecáš, popiješ, učoudíš nějaký to masíčko! Takovej gril, co tady prezentuješ, bych doporučil možná nějakýmu paneláčníkovi na balkón! Já používám zcela jiný, osvědčený postup: Připravím třísky z měkkého dřeva a nasekám špalíky z tvrdého dřeva....pívo.......rozdělám oheň.....pívo........nechám vyhořet tvrdé dřevo(pozor, už mám žhavé dřevěné uhlí a zadarmo).......pívo..........rozehřeju rošt, dám na něj masíčka......pívo........přiklopím....pívo......otočím......pívo. Mezi pívama ještě pokecáme, ženský připraví zeleninu, potom to dáme na talíř a nalejeme pívo........chápeš? minulý víkend jsme takhle zbořili 2,5kg krkovice a 3kg kuřat