Diskuze

Jak bleskově vykostit rybu: radí šéfkuchař

Vykostit rybu je otázka ani ne pěti minut, a to včetně stažení z kůže. A málokdo ví, že i na kaprovi se najdou místa zcela bez kostí, takže je možné ho beze strachu nabídnout i dětem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

MILOSTPAN

2. 6. 2009 19:59
perfektní vykoštění

to takhle vemete 1 kapřyka, pleskneteho po řiti a řeknětě milý kapříku připrav se na smrt...pak ho majznete po kebuly...po tom ho upevní te do svěráku (neplést se svěračem) a sikama( nebo jinýma kleštěma) ho uchopíte za vocas ( ne za ud ale za řitní ploutvu) a prudce trhnete na zad a páteř i s těma přiblblíma žebrama je venku(Y)(Y)EU

0 0
možnosti

VyMeTaky.2

29. 5. 2009 22:43
...

Nevíte někdo, kdy tu budou ukazovat, jak vykostit Paroubka?

0 0
možnosti

xlb2

1. 6. 2009 8:36
Re: ...

ta bezpaterni svine zadny kosti nema

0 0
možnosti

cornelius

29. 5. 2009 9:11
Jak to dělám já

Několik kaprů ročně (a nejsem sám)

rybu zabiju, vykuchám, odstraním ploutve, odříznu ocas a hlavu. Pak od hlavy rukou (u čerstvých to jde krásně) stáhnu kůži, odříznu páteř a je to. Pomáhám si novinama - neklouže to.

0 0
možnosti

gagaryn

29. 5. 2009 9:20
Re: Jak to dělám já

mě chutná kapr s kůží. Taky používám noviny.

0 0
možnosti

Karel-Martel

28. 5. 2009 20:11
nesmysl

proč řezat do hřbetu?

já hřbetní ploutev vytrhnu i s páteří při sloupávání kůže ale chce to cvik:-P

0 0
možnosti

Kleki Petra

28. 5. 2009 11:03
Vykostit? Proč ne. Ale proč zmarnit kůži?

8-o?

0 0
možnosti

duhastrecht

30. 5. 2009 16:23
Re: Vykostit? Proč ne. Ale proč zmarnit kůži?

někdo kůži jí, někdo ne, v tom bych problém neviděl, uniká mi však proč nejdřív kapra vykostit, naporcovat a pak teprve porce stáhnout, jednodušší je to přece naopak, králíka/prase/býka také nejdřív nevykostím, nenaporcuji a až poté je začnu zbavovat kůže...

0 0
možnosti

rigla

27. 5. 2009 21:08
Gurman domaci

R^To si tak  mužou  dovolit  v Hiltonu  na  kapru  za  2400 kc.Ja se chci  nazrat  za  tak uz  ty  drahy  prachy,tak ucil  sem deti  obirat  kosti.:-)

0 0
možnosti

Chytracisko

27. 5. 2009 18:29
Teda navim

co to nejdřív zbavit kůže šupin dokud je ryba ještě velká těžká v kuse, než pak blbnout s kleštěma a honit čtvrtku ryby po desce?

0 0
možnosti

VyMeTaky.2

29. 5. 2009 22:43
Re: Teda navim

Furt lepší po desce, než po cédéčku...;-D

0 0
možnosti

ROSES LIVE

27. 5. 2009 9:50
Proc to furt vykostovat ???

Clovek je jediny tvor na planete, ktery musi vykostovat rybu:-© Kdo pak kdy videl vykostovat rybu delfina, kocku, medveda, krokodyla, vydru, lachtan.. ??

0 0
možnosti

Chytracisko

27. 5. 2009 18:28
Re: Proc to furt vykostovat ???

lepší to vykostit než být mrtvej :-)

0 0
možnosti

Hampy

27. 5. 2009 8:27
Plýtvání

Tímhle způsobem seřezávání filetů přijdete snad o polovinu masa. To radji vyberu z plátku ryby pár kostí a pořádně se najím :D

0 0
možnosti

asiclovek

27. 5. 2009 9:02
Re: Plýtvání

jo a kuze je prece to nejlepsi:)):-P

0 0
možnosti

msk

27. 5. 2009 8:07
hmm

nutno říct, že tohle asi platí především u čerstvých / chlazeých ryb. u přemražených si nejsem jist, zda se to podaří ?

0 0
možnosti