- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
grilování je o chuti, ne o zdraví... ostatně se negriluje každý den
Tak článek mi padl zrovna do ruky ale nic moc tedynakladám pštrosí steaky jen jemně davám trochu soli,maličko pepře,přiměřeně česneku a trošičku bylinkového másla toť vše.no a zítra si už jen vychutnám skvělou chuť masa a ne žádné chuťě koření.
jo a může foukat jak chce mám el.gril
Radu "grilujte jen za bezvětří, aby něco nechytlo" je tzv. rada nad zlato. Už jste autore někdy zkusil grilovat za bezvětří? Na dřevěném uhlí? Griluji často, tak o tom něco vím. Jo leda na plynovým, nebo elektrickým grilu, ale to už je o něčem úplně jiném. A o těch karcinogenech je to asi tak: buďto je to dobrý a chutná mi to, nebo je to zdravý. Každý si to musí vyřešit sám. Ale grilovat zdravě, aby mi to pak nechutnalo????
chyba, kazdy vi, ze rost se cisti daleko snadneji, kdyz je jeste teply, pokud se necha vychladnout, je cisteni daleko pracnejsi
když je rošt ještě teplej, tak já jsem většinou rád, že se zvednu od stolu... natož abych ho čistil...
na noc do trávy a když padne rosa, ráno to jde líp...
nadpis uplne o necem jinem nez clanek. cekal jsem nejake navody jak tomu zabranit, ukazky nekterych grilu u kterych to je vyreseno, ale v celem clanku zadna zminka
Je tam zmínka o alobalových podnosech. Dalším řešením je posunutí ohně mimo rošt u zděnných grilů nebo těch, které mají kolmou odrazovou stěnu. Nic jiného zatím nikdo nevymyslel.
.....tak nepřidávám olej. Stačí koření a nechat odležet. Kecy o olivovém oleji nechávám reklamám.....Další chybou je, že lidi grilujou příliš slabé plátky. Čím silnější, tím šťavnatější griluju většinou kuřecí prsní, vepř. kýtu, ale nejlepší je naložená krkovice vcelku, kterou pouze nakrájím na cca 3cm plátky(kupuju v makru)......mňam
Zkuste horni kureci stehna, ja je proriznu kolem kosti, aby byla placatejsi, to je zradylko. Marek
kontaminovaného masa musel sežrat, aby to mělo nějaký zhoubný účinek? 10kg denně po dobu 10 let?