Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Vyzkoušejte přípravu ryb po mlynářsku, získají křupavou kůrčičku

Výsledkem maximálně jednoduché kuchyňské úpravy ryb po mlynářsku je kulinářský skvost. Základním principem je moučný obal porce nebo celé ryby a následné pečení v tuku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

masenkave

nechápu o co vám jde..

nechápu o co vám jde...dobrý a chutný recept přeci nemusí znamenat složitý recept...!

Kazdý z vás jistě jednou s vařením začínal a tak byste snad mohli pochopit, že těm méně zdatným se tento návod hodí...A i onen "nekuchař" jiste pochopí, na pánvičce se smaží a ne peče..ale na finalnim výsledku tohle slovíčkaření nemá žádný vliv...

Vidím, že sem vážně přispívají jenom ti, kteří musím za každou cenu shazovat něčí práci...!

0/0
21.7.2009 5:56

svarak z krabicoveho vina

Re: nechápu o co vám jde..

Milý masenkave, mě jde o to, že dneska už do médií píše každý, kdo má v redakci známého a podle toho to vypadá. Proč bych měl číst cokoli od nedouka, který si plete i tak základní věci, jako pečení a smažení? To není o slovíčkaření, to je totální diletantismus. A rozhodně neshazuji "práci" nějakého "gastronadšence = chlapík, který párkrát usmažil rybu na pávi myslí si, že teď může psát články o vaření". Tady totiž není co shazovat - zkopírovat pár receptů, které se válejí na webu, umí každý trouba.  Vše má mít nějakou úroveň. Pokud si chceš přečíst o rybách něco od člověka, který rybí gastronomii opravdu rozumí, jdi například sem: .http://manek.bloguje.cz/ 

Až si to přečteš, tak možná pochopíš, proč tady jen nevěřícně kroutím hlavou na recepty typu "uvař vodu a v hrnku zalej sáček s čajem".

0/0
21.7.2009 14:56

SZYslak3

no comment

Priste: Voda se stavou

0/0
19.7.2009 10:18

Sallmi

Re: no comment

ne...chleba s máslem

0/0
20.7.2009 12:06

Soami

Úžasný článek

obalte do mouky a usmažte.

0/0
19.7.2009 9:06

username

Re: Úžasný článek

je vidět, že nejsi novinář. Ono rozvést 3 slova a dvě spojky do minimálně jedné normostrany není žádná sranda

0/0
19.7.2009 10:12

svarak z krabicoveho vina

Re: Úžasný článek

Jo jo, a to nemluvím o tom, že si ten gastronadšenec plete pečení se smažením... Rv

0/0
20.7.2009 16:42





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.