Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Vyzkoušejte přípravu ryb po mlynářsku, získají křupavou kůrčičku

Výsledkem maximálně jednoduché kuchyňské úpravy ryb po mlynářsku je kulinářský skvost. Základním principem je moučný obal porce nebo celé ryby a následné pečení v tuku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

masenkave

21. 7. 2009 5:56
nechápu o co vám jde..

nechápu o co vám jde...dobrý a chutný recept přeci nemusí znamenat složitý recept...!

Kazdý z vás jistě jednou s vařením začínal a tak byste snad mohli pochopit, že těm méně zdatným se tento návod hodí...A i onen "nekuchař" jiste pochopí, na pánvičce se smaží a ne peče..ale na finalnim výsledku tohle slovíčkaření nemá žádný vliv...

Vidím, že sem vážně přispívají jenom ti, kteří musím za každou cenu shazovat něčí práci...!

0 0
možnosti

svarak z krabicoveho vina

21. 7. 2009 14:56
Re: nechápu o co vám jde..

Milý masenkave, mě jde o to, že dneska už do médií píše každý, kdo má v redakci známého a podle toho to vypadá. Proč bych měl číst cokoli od nedouka, který si plete i tak základní věci, jako pečení a smažení? To není o slovíčkaření, to je totální diletantismus. A rozhodně neshazuji "práci" nějakého "gastronadšence = chlapík, který párkrát usmažil rybu na pávi myslí si, že teď může psát články o vaření". Tady totiž není co shazovat - zkopírovat pár receptů, které se válejí na webu, umí každý trouba.  Vše má mít nějakou úroveň. Pokud si chceš přečíst o rybách něco od člověka, který rybí gastronomii opravdu rozumí, jdi například sem: .http://manek.bloguje.cz

Až si to přečteš, tak možná pochopíš, proč tady jen nevěřícně kroutím hlavou na recepty typu "uvař vodu a v hrnku zalej sáček s čajem".

0 0
možnosti

SZYslak3

19. 7. 2009 10:18
no comment

Priste: Voda se stavou

0 0
možnosti

Sallmi

20. 7. 2009 12:06
Re: no comment

ne...chleba s máslem

0 0
možnosti

Soami

19. 7. 2009 9:06
Úžasný článek

obalte do mouky a usmažte.

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...

FOR KIDS by měl být zážitkem pro celou rodinu, říká Monika
FOR KIDS by měl být zážitkem pro celou rodinu, říká Monika

Monika Pavlíčková (35 let) je maminkou dvou dcer, sedmileté Terezy a čtyřleté Laury, a zároveň také manažerkou obchodního týmu společnosti ABF,...