Diskuze

Vyzkoušejte přípravu ryb po mlynářsku, získají křupavou kůrčičku

Výsledkem maximálně jednoduché kuchyňské úpravy ryb po mlynářsku je kulinářský skvost. Základním principem je moučný obal porce nebo celé ryby a následné pečení v tuku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

masenkave

21. 7. 2009 5:56
nechápu o co vám jde..

nechápu o co vám jde...dobrý a chutný recept přeci nemusí znamenat složitý recept...!

Kazdý z vás jistě jednou s vařením začínal a tak byste snad mohli pochopit, že těm méně zdatným se tento návod hodí...A i onen "nekuchař" jiste pochopí, na pánvičce se smaží a ne peče..ale na finalnim výsledku tohle slovíčkaření nemá žádný vliv...

Vidím, že sem vážně přispívají jenom ti, kteří musím za každou cenu shazovat něčí práci...!

0 0
možnosti

svarak z krabicoveho vina

21. 7. 2009 14:56
Re: nechápu o co vám jde..

Milý masenkave, mě jde o to, že dneska už do médií píše každý, kdo má v redakci známého a podle toho to vypadá. Proč bych měl číst cokoli od nedouka, který si plete i tak základní věci, jako pečení a smažení? To není o slovíčkaření, to je totální diletantismus. A rozhodně neshazuji "práci" nějakého "gastronadšence = chlapík, který párkrát usmažil rybu na pávi myslí si, že teď může psát články o vaření". Tady totiž není co shazovat - zkopírovat pár receptů, které se válejí na webu, umí každý trouba.  Vše má mít nějakou úroveň. Pokud si chceš přečíst o rybách něco od člověka, který rybí gastronomii opravdu rozumí, jdi například sem: .http://manek.bloguje.cz

Až si to přečteš, tak možná pochopíš, proč tady jen nevěřícně kroutím hlavou na recepty typu "uvař vodu a v hrnku zalej sáček s čajem".

0 0
možnosti

SZYslak3

19. 7. 2009 10:18
no comment

Priste: Voda se stavou

0 0
možnosti

Sallmi

20. 7. 2009 12:06
Re: no comment

ne...chleba s máslem

0 0
možnosti

Soami

19. 7. 2009 9:06
Úžasný článek

obalte do mouky a usmažte.

0 0
možnosti