- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
nechápu o co vám jde...dobrý a chutný recept přeci nemusí znamenat složitý recept...
Kazdý z vás jistě jednou s vařením začínal a tak byste snad mohli pochopit, že těm méně zdatným se tento návod hodí...A i onen "nekuchař" jiste pochopí, na pánvičce se smaží a ne peče..ale na finalnim výsledku tohle slovíčkaření nemá žádný vliv...
Vidím, že sem vážně přispívají jenom ti, kteří musím za každou cenu shazovat něčí práci...
Milý masenkave, mě jde o to, že dneska už do médií píše každý, kdo má v redakci známého a podle toho to vypadá. Proč bych měl číst cokoli od nedouka, který si plete i tak základní věci, jako pečení a smažení? To není o slovíčkaření, to je totální diletantismus. A rozhodně neshazuji "práci" nějakého "gastronadšence = chlapík, který párkrát usmažil rybu na pávi myslí si, že teď může psát články o vaření". Tady totiž není co shazovat - zkopírovat pár receptů, které se válejí na webu, umí každý trouba. Vše má mít nějakou úroveň. Pokud si chceš přečíst o rybách něco od člověka, který rybí gastronomii opravdu rozumí, jdi například sem: .http://manek.bloguje.cz/
Až si to přečteš, tak možná pochopíš, proč tady jen nevěřícně kroutím hlavou na recepty typu "uvař vodu a v hrnku zalej sáček s čajem".