Diskuze

ZAHRADNÍ PARTY: Naučte se točit pivo jako profesionál

K zahradnímu posezení patří sud piva. Abyste ho dokázali čepovat jako profesionálové, sud neválejte, nechte ho 24 hodin stát ve sklepě. Pivo čepujte na jeden zátah, aby se s ním "co nejméně hýbalo".
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

AntiKomoMen

30. 7. 2009 20:07
Reklama

Docela dobrá reklama na Plzneňský Prazdroj!;-€

0 0
možnosti

notabene9

30. 7. 2009 19:04
Už zítra..

Už zítra si tak - poučen článkem - naleju do sklenice pivo z lahváče..Jiné nepiju..

0 0
možnosti

asfojadgosagsdon

30. 7. 2009 17:20
Pokud chcete točit pivo jako profesionál

rozumněj český hospodský, tak jedině 2-3cm pod míru :-P

0 0
možnosti

Therezzka

30. 7. 2009 15:10
točení

Pivo je nejlepší natočené tak na třikrát, žádná přidávaná pěna, ale pěna co vznikne tím, jak to točíte + pořádnej čepec, kterej vydrží do dna a zaroveň vám to pivo kroužkuje = SVIJANY :-)V

0 0
možnosti

(db)

30. 7. 2009 21:04
Re: točení

mnam R^

0 0
možnosti

Marex

30. 7. 2009 12:43
Příručka pro tupé pepíky

0 0
možnosti

sCZECH

30. 7. 2009 13:47
Re: Příručka pro tupé pepíky

trapas  Rv

a to su moravak jak poleno

0 0
možnosti

Malchance

30. 7. 2009 11:51
Správní pivo

Správné pivo má být na míru a nahoru ještě čepici z pěny ne jako to co předvádějí v hodně hospodách že natočej a pěnu pak nožem "uříznou".

0 0
možnosti

Malchance

30. 7. 2009 11:51
Re: Správní pivo

Aha chyba v nadpisu mělo být správné.

0 0
možnosti

gumidos

30. 7. 2009 10:01
Opravdu dobrá a kvalitní piva

se dají pít při pokojové teplotě. Tomu, co se tlačí kyslíčníkem, jsme odjakživa říkali "sifón" a sifón jsme pili jako děti. Na pivo stačí vzduch a nemusí být echt studené a přece také chutná.

Ale to se týká opravdu kvalitních piv, nikoliv Gambrinusů, Krušovic, Kozlů a podobných patoků, kde se mizerná chuť musí přetlouct nízkou teplotou a kysličníkem.

0 0
možnosti

Zlý Soused - cenzorův miláček

30. 7. 2009 10:46
Re: Opravdu dobrá a kvalitní piva

R^

0 0
možnosti

speed8

30. 7. 2009 9:56
Hlavně

měli napsat, že poslední dobou se z tradičních českých značek piv staly globalizované splašky ! Gambáč, Radegast, ale i Plzeň se nedá vůbec pít ;-€ Kdo si chce vypít, musí navštívit mini nebo mikropivovar.

0 0
možnosti

reddmaniak

3. 8. 2009 19:06
Re: Hlavně

Plzne bych se zastal, sladci co tam delaji jsou machri a i pres obrovskou vytoc se jim dari varit dobre pivo, .. ne kazdy ma cas, nebo dobrou hospodu pobliz aby si dal treba cernou Miletinskou trinactku, svetlou patnactku Rychtar, nebo treba svijansky kvasnicak

(ale Gambac, Radegast, Starobrno, Nektar  a dalsi patoky nepit)

0 0
možnosti

kapa2

30. 7. 2009 9:54
no

...a co nejaky clanek, jak spravne nalejvat panaky? ?

0 0
možnosti

sjuzik15

30. 7. 2009 14:32
Re: no

No já jsem spíš pro článek typu jak se správně nalejvat panáky :-)

0 0
možnosti

John S

30. 7. 2009 9:30
to je hnus velebnosti

Pivo po skle, aby tam zůstal kysličník a mělo to ten "říz" a člověk půl večera nedělal nic jinýho, než uvolňoval nadutý břuch... 8-o Pivo bez čepice není pivo... Pěkně rovně, žádný po skle... R^ Na jedno natočení si točte ty svoje euro-patoky

0 0
možnosti