Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Hranolky z kapra nejsou cítit rybinou a nenajdete v nich jedinou kost

Kapřímu masu se mnoho lidí vyhýbá kvůli kostem a typické vůni. Tento problém ale snadno vyřešíte, když rybu stáhnete z kůže a maso nakrájíte na tenké plátky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

eukubusen

typickou vůni?

autor chtěl napsat zápach, ne li odporný smrad

0/0
8.12.2009 21:05

cport

Re: typickou vůni?

naopak, napsal to dobre. A komu to smrdi, at se da na Nowaco filety;-D

0/0
12.12.2009 15:25

mpixel

Ten kuchař je úplně mimo

pečená kůže je na kaprovi to nejlepší.

Pokud někdo nechce poznat že jí kapra, ať si koupí filé. Je podstatně levnější.

A další blaf je používat česnek v prášku. Fuj tajbl, to je restaurace. škoda že tu není blicí smajlík. ;-O

0/0
8.12.2009 15:08

prochin11

Re: Ten kuchař je úplně mimo

To jo, pěknej hnus...

0/0
8.12.2009 19:43

Sallmi

to je tedy kuchař

Co je sakra na čerstvém česneku za více práce?

0/0
8.12.2009 12:54

error404

Re: to je tedy kuchař

no jo. ten "granulovaný česnek" už je jen třešnička na dortu ;-D Polreich by ho umlátil tím košíkem z friťáku :-)

0/0
8.12.2009 13:28

Sallmi

Re: to je tedy kuchař

nejenom on;-)

0/0
8.12.2009 15:20

jitounek

Kapří hranolky

Mňam, mňam, mňam :-) Na kapří hranolky jsme vždycky jezdili do Třeboně do Šupiny! Byly vynikající. Akorát nebyly obalené jen v mouce, ale v těstíčku s bylinkama. Po letech jsme zase byli v Třeboni, teď už tam kapří hranolky dělá každej druhej bufet a stojí to za @ :-/

0/0
8.12.2009 12:42

REN_STIMPY

Re: Kapří hranolky

u Supinky (Supiny) jsem jedl v lete candata se syrovou krustou a byl neprekonatelnej, hranolky si tam ovsem hodne lidi davalo stale....

0/0
22.12.2009 18:30

ppc1500

Kapr

Já osobně kapra miluji, jím ho docela často a vůbec mi nevadí charakteristická vůně. Delší dobu ho ztahuji z kůže kvůli podkožnímu tuku a taky se mi lépe porcuje a odbadá čištění od šupin. Kosti nevadí ani dětem, už se naučili je vybírat. Je pravda, že jim nedávám ocasní část, tam je nejvíce drobných kostí. Ta část i s hlavou putují do rybí polévky....

Osobně bych si nikdy nedal na Štědrý den nic jiného než kapra. Krocan do domu ten den nesmí...

Hezké svátky všem....

0/0
8.12.2009 11:42

joensfredriksson

kapr

kapr vynikající ryba, já dokonce miluju ten rybí "smrad". Naopak nemusim pangase, ketrej je bez vůně a chuti. Dělám kapra po celý rok, hlavně podle srbských a chorvatských receptů a je to super...

0/0
8.12.2009 11:09

Misha.in

zajimave

!!:-P

0/0
8.12.2009 0:57

derjunge

No...

Tak jako kapří hranolky nejsou zas tak špatný, když někdo má něco proti kostem... Ale prostě kapr je dobrá ryba, jen se musí umět dobře udělat...

0/0
8.12.2009 0:52

error404

to je nějakej vtip??

pán je asi Babicův bratr. jen totální hovado může vzít kapra, obalit ho a naházet do friťáku. Rv kapr není sám o sobě nic moc maso. ovšem tahle úprava z něj dělá zrůdnost hodnou nádražního bufetu. chybí tady blicí smajlík :-P

0/0
8.12.2009 0:44

Ten, který tančí s Dvořákem

Re: to je nějakej vtip??

jen totalni ignorant muze tepelne zpracovavat jakekoliv maso. Odjakziva se prece jedlo syrove, maximalne naklepane pod konskym sedlem, ze?:-)

0/0
8.12.2009 9:05

error404

Re: to je nějakej vtip??

hmm, že bych zkusil kapří sushi? :-)

0/0
8.12.2009 13:23





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.