Diskuze

VIDEO: Hranolky z kapra nejsou cítit rybinou a nenajdete v nich jedinou kost

Kapřímu masu se mnoho lidí vyhýbá kvůli kostem a typické vůni. Tento problém ale snadno vyřešíte, když rybu stáhnete z kůže a maso nakrájíte na tenké plátky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

eukubusen

8. 12. 2009 21:05
typickou vůni?

autor chtěl napsat zápach, ne li odporný smrad

0 0
možnosti

cport

12. 12. 2009 15:25
Re: typickou vůni?

naopak, napsal to dobre. A komu to smrdi, at se da na Nowaco filety;-D

0 0
možnosti

mpixel

8. 12. 2009 15:08
Ten kuchař je úplně mimo

pečená kůže je na kaprovi to nejlepší.

Pokud někdo nechce poznat že jí kapra, ať si koupí filé. Je podstatně levnější.

A další blaf je používat česnek v prášku. Fuj tajbl, to je restaurace. škoda že tu není blicí smajlík. ;-O

0 0
možnosti

prochin11

8. 12. 2009 19:43
Re: Ten kuchař je úplně mimo

To jo, pěknej hnus...

0 0
možnosti

Sallmi

8. 12. 2009 12:54
to je tedy kuchař

Co je sakra na čerstvém česneku za více práce?

0 0
možnosti

error404

8. 12. 2009 13:28
Re: to je tedy kuchař

no jo. ten "granulovaný česnek" už je jen třešnička na dortu ;-D Polreich by ho umlátil tím košíkem z friťáku :-)

0 0
možnosti

jitounek

8. 12. 2009 12:42
Kapří hranolky

Mňam, mňam, mňam :-) Na kapří hranolky jsme vždycky jezdili do Třeboně do Šupiny! Byly vynikající. Akorát nebyly obalené jen v mouce, ale v těstíčku s bylinkama. Po letech jsme zase byli v Třeboni, teď už tam kapří hranolky dělá každej druhej bufet a stojí to za @ :-/

0 0
možnosti

REN_STIMPY

22. 12. 2009 18:30
Re: Kapří hranolky

u Supinky (Supiny) jsem jedl v lete candata se syrovou krustou a byl neprekonatelnej, hranolky si tam ovsem hodne lidi davalo stale....

0 0
možnosti

ppc1500

8. 12. 2009 11:42
Kapr

Já osobně kapra miluji, jím ho docela často a vůbec mi nevadí charakteristická vůně. Delší dobu ho ztahuji z kůže kvůli podkožnímu tuku a taky se mi lépe porcuje a odbadá čištění od šupin. Kosti nevadí ani dětem, už se naučili je vybírat. Je pravda, že jim nedávám ocasní část, tam je nejvíce drobných kostí. Ta část i s hlavou putují do rybí polévky....

Osobně bych si nikdy nedal na Štědrý den nic jiného než kapra. Krocan do domu ten den nesmí...

Hezké svátky všem....

0 0
možnosti

joensfredriksson

8. 12. 2009 11:09
kapr

kapr vynikající ryba, já dokonce miluju ten rybí "smrad". Naopak nemusim pangase, ketrej je bez vůně a chuti. Dělám kapra po celý rok, hlavně podle srbských a chorvatských receptů a je to super...

0 0
možnosti

Misha.in

8. 12. 2009 0:57
zajimave

!!:-P

0 0
možnosti

derjunge

8. 12. 2009 0:52
No...

Tak jako kapří hranolky nejsou zas tak špatný, když někdo má něco proti kostem... Ale prostě kapr je dobrá ryba, jen se musí umět dobře udělat...

0 0
možnosti

error404

8. 12. 2009 0:44
to je nějakej vtip??

pán je asi Babicův bratr. jen totální hovado může vzít kapra, obalit ho a naházet do friťáku. Rv kapr není sám o sobě nic moc maso. ovšem tahle úprava z něj dělá zrůdnost hodnou nádražního bufetu. chybí tady blicí smajlík :-P

0 0
možnosti