- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
autor chtěl napsat zápach, ne li odporný smrad
naopak, napsal to dobre. A komu to smrdi, at se da na Nowaco filety
pečená kůže je na kaprovi to nejlepší.
Pokud někdo nechce poznat že jí kapra, ať si koupí filé. Je podstatně levnější.
A další blaf je používat česnek v prášku. Fuj tajbl, to je restaurace. škoda že tu není blicí smajlík.
Co je sakra na čerstvém česneku za více práce?
no jo. ten "granulovaný česnek" už je jen třešnička na dortu Polreich by ho umlátil tím košíkem z friťáku
Mňam, mňam, mňam Na kapří hranolky jsme vždycky jezdili do Třeboně do Šupiny! Byly vynikající. Akorát nebyly obalené jen v mouce, ale v těstíčku s bylinkama. Po letech jsme zase byli v Třeboni, teď už tam kapří hranolky dělá každej druhej bufet a stojí to za @
u Supinky (Supiny) jsem jedl v lete candata se syrovou krustou a byl neprekonatelnej, hranolky si tam ovsem hodne lidi davalo stale....
Já osobně kapra miluji, jím ho docela často a vůbec mi nevadí charakteristická vůně. Delší dobu ho ztahuji z kůže kvůli podkožnímu tuku a taky se mi lépe porcuje a odbadá čištění od šupin. Kosti nevadí ani dětem, už se naučili je vybírat. Je pravda, že jim nedávám ocasní část, tam je nejvíce drobných kostí. Ta část i s hlavou putují do rybí polévky....
Osobně bych si nikdy nedal na Štědrý den nic jiného než kapra. Krocan do domu ten den nesmí...
Hezké svátky všem....
kapr vynikající ryba, já dokonce miluju ten rybí "smrad". Naopak nemusim pangase, ketrej je bez vůně a chuti. Dělám kapra po celý rok, hlavně podle srbských a chorvatských receptů a je to super...
Tak jako kapří hranolky nejsou zas tak špatný, když někdo má něco proti kostem... Ale prostě kapr je dobrá ryba, jen se musí umět dobře udělat...
pán je asi Babicův bratr. jen totální hovado může vzít kapra, obalit ho a naházet do friťáku. kapr není sám o sobě nic moc maso. ovšem tahle úprava z něj dělá zrůdnost hodnou nádražního bufetu. chybí tady blicí smajlík