Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Perníčky můžete i zlatit nebo zdobit vitrážemi z tvrdých bonbónů

Stačí obyčejné perníkové těsto a drť z tvrdých bonbónů a můžete péct perníčky "se sklíčky". Drtí jednoduše vyplníte prázdné plošky v motivech vykrojených z těsta a dáte je péct na plech vyložený pečicím papírem. Pokud už máte perníčky napečené, můžete je zkusit originálně ozdobit zlatým cukrářským prachem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Sípomat

Sklíčka

Moc pěkné,ale kdo to má jíst? Zkoušela jste někdy kousat bonbóny?

0/0
11.12.2009 10:20

bankéř-ka

Re: Sklíčka

Ty se přece cucaj... a má to výhodu. Dlouho vydrží!

0/0
11.12.2009 15:58

jouzi

Re: Sklíčka

Já bonbóny koušu běžně. :-) Zatím mám dobrý chrup, tak si to můžu dovolit. ;-D

 

Ale jinak nikde není psáno, že ty bonbóny upečením nezmění vlastnosti, třeba je ta "vitráž" po upečení křehčí, než normální bonbón = lépe kousatelná. Jakože asi je, zvlášť když je mnohem tenčí, než Bonpari. ;-)

0/0
11.12.2009 17:51

Sallmi

Re: Sklíčka

úplně běžně...a nejradši mám Bompari

0/0
14.12.2009 8:23

Sallmi

Re: Sklíčka

omlouvám se za překlep ;-)

0/0
14.12.2009 8:24





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.