Diskuze
VIDEO: Letos si připravte kapra jinak, vyzkoušejte pivní těstíčko
Děkujeme za pochopení.
stareksoft
friťák
to mi prosím někdo povězte ten smysl nejprve hodit rybu na pánev a pak do friťáku? Doma friťák mám a cokoliv do něj hodím, je 80x hezčí a líp usmažený než cokoliv na pánvi a rozhodně to mámnohem lepší tvar.
KarelV
Novoty raději nanečisto
Udělali jsme si loni lososa smaženého v pivním těstíčku - výsledek žalostný: bylo to tvrdé a vůbec nám to nechutnalo. Novoty by si každý měl RADĚJI nejprve nanečisto vyzkoušet.
captain cook
Re: Novoty raději nanečisto
delal jsi nejake jidlo z lososa predtim, nebo to byl tvuj prvni pokus?
Losos je totiz ryba hodne hakliva na tepelne zpracovani. Dost lidi dava prednost ji jen tak lehce osmazit na masle z obou stran nebo lehce z obou stran ogrilovat, aby na povrchu byla opecena, ale uvnitr porad jeste syrova. Ja davam prednost lososovi, ktery je sice propecen naskrz, ale musi se to strasne hlidat, aby to nezustalo na panvicce nebo grillu dlouho, protoze maso pak rychle ztrvrdne.
Losos je ryba ktera se absolutne a vubec nehodi na smazeni v jakemkoliv obaleni. Japonci ho radi syroveho v sushi, Severani ho nakladaji do laku a soli = gravalax a to se ji marinovane-syrove, podobne uzeny losos je syrovy.
Norkey
nech kapra žít!
no letos kapra určitě na vánoce jíst ani nezačnu, když jsem s tím neačal ani doteď
bankéř-ka
Celý
rok se těším na klasickýho kapra v trojobalu tak si ho nebudu dělat jinak...
mikesi
bro
classical kiwis fush and chups - shop smells like shit, but it´s bloody tasty.
peld
Díky...
za přesný popis výroby těstíčka. Jako kuchař-samouk to oceňuji!
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly
Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...
Pronájem kompletně vybaveného 3+1 s lodžií, J. Janáčka, Pardubice Dubina
Josefa Janáčka, Pardubice - Studánka
16 117 Kč/měsíc