- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
to mi prosím někdo povězte ten smysl nejprve hodit rybu na pánev a pak do friťáku? Doma friťák mám a cokoliv do něj hodím, je 80x hezčí a líp usmažený než cokoliv na pánvi a rozhodně to mámnohem lepší tvar.
Udělali jsme si loni lososa smaženého v pivním těstíčku - výsledek žalostný: bylo to tvrdé a vůbec nám to nechutnalo. Novoty by si každý měl RADĚJI nejprve nanečisto vyzkoušet.
delal jsi nejake jidlo z lososa predtim, nebo to byl tvuj prvni pokus?
Losos je totiz ryba hodne hakliva na tepelne zpracovani. Dost lidi dava prednost ji jen tak lehce osmazit na masle z obou stran nebo lehce z obou stran ogrilovat, aby na povrchu byla opecena, ale uvnitr porad jeste syrova. Ja davam prednost lososovi, ktery je sice propecen naskrz, ale musi se to strasne hlidat, aby to nezustalo na panvicce nebo grillu dlouho, protoze maso pak rychle ztrvrdne.
Losos je ryba ktera se absolutne a vubec nehodi na smazeni v jakemkoliv obaleni. Japonci ho radi syroveho v sushi, Severani ho nakladaji do laku a soli = gravalax a to se ji marinovane-syrove, podobne uzeny losos je syrovy.
no letos kapra určitě na vánoce jíst ani nezačnu, když jsem s tím neačal ani doteď
rok se těším na klasickýho kapra v trojobalu tak si ho nebudu dělat jinak...
classical kiwis fush and chups - shop smells like shit, but it´s bloody tasty.
za přesný popis výroby těstíčka. Jako kuchař-samouk to oceňuji!