- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Já jsem s keramickým nožem spokojený - na většinu činností se dá bez problému použít, je pořád krásně ostrý bez broušení a když si člověk dá pozor a dává ho vždy do stojanu, nezničí se. A pro těch pár případů, kdy krájím něco příliš tvrdého, mám v záloze běžný nůž.
Jak už bylo řečeno níže, pořádnej nůž musí něco vydržet, a ne abych s ním musela zacházet jako se skleničkou...
takže test dokázal, že když s něčim budu zacházet jak debil, tak se to rozbije? heh, kdy by to byl řek..
Hele je nějakej šéfkuchař co nepoužívá kované nože, ale keramické? No já nevím, ale co jsem měl možnost poznat tak to nejlepší jsou kvalitní kované nože.....
no tak to je snad jasné, ne? Akorát ne každý Jarda si může dovolit nože za desítky tisíc a broušení není hobby každé hospodyňky, takže pro domácí použití je keramický nůž výborná pomůcka. Štípat ořechy můžete louskáčkem na ořechy, není potřeba na to používat keramický nůž, který k tomu není určen. Hřebíky taky nezatloukáte hřebenem, že ano.l
Conane, síla oceli je slabá, toto je síla keramiky.
si přečíst návod, co s nožem nelze dělat, než provádět takovéhle testy? Připomíná mi to když něco říkáte dítěti které neuvěří, dokud se o tu plotnu nepopálí.
Keramický nůž si koupila sestra. Když jsem ho zkoušel, nevypadalo to špatně, ale měl jsem s tím pocit, že to každou chvíli křupne.
Matinka dva keramické nože zakoupila. Jeden už je bez špičky a zubatej a druhý úplně zlomenej - při běžném používání. Takže: NEBRAT!!! Je to hovadina, ale za něco se z nás ty prachy vytáhnout musí, ne?
To je věc zacházení, používám nůž denně téměř dva roky a bez jediného úrazu, druhý kousek má pravda uštíplou špičku, ale není to nic na škodu funkčnosti.
mamka měla radost a to je zásadní...