Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Jak si vypreparovat rybí trofej krok za krokem

Sbírka preparovaných rybích hlav znamená pro rybáře trvalou vzpomínku na kapitální úlovky. Svěřit rybu do péče profesionála znamená zaplatit až stokorunu za centimetr délky. Kdo se nebojí experimentovat, může to zkusit podle našeho návodu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Hans Wurst

dost morbidní...

8-o

0/0
3.1.2010 23:37

Wimmer dal gól

Sublimace lihu?

Nemyslel autor pouhé odpaření?

0/0
3.1.2010 11:51

kibl96

Re: Sublimace lihu?

taky mne to zarazilo. sublimace je zmena skupenstva z pevneho na plyn kdyz se nepletu

0/0
3.1.2010 16:04

Lanolin

hm já nevím, ale raději

bych ještě použil konzervační klasiku - formaldehyd.

0/0
3.1.2010 11:15

BigPete

Vcera jsem chytil 200 kiloveho zraloka...

Jenom si nejsem jisty, jestli muzu pokracovat podle stejneho navodu a jestli mam doma tak velky kyblik!8-o8-o;-);-D

0/0
3.1.2010 2:09

habr

Skromná otázka.

Nebylo by vhodné preparování začít tím, že vůbec nějakou štiku chytneme??

0/0
3.1.2010 0:29

Josef Laufer888

Re: Skromná otázka.

mno, to je jako kdybys napadnul článek o receptu s tim, že by bylo nejdřív vhodný koupit kuchyň...

0/0
3.1.2010 0:31

azojaši

Re: Skromná otázka.

to mi připomíná učitele informatiky na gymplu...

0/0
3.1.2010 15:06





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.