Diskuze

Marshmallows vám nadýchají kávu, dají se opékat, vyrobíte z nich marcipán

S měkoučkými pěnovými bonbóny marshmallows se dají páchat neuvěřitelná kulinářská kouzla a experimenty. V anglicky mluvících zemích už na to přišli dávno, teď je řada na nás. Vyzkoušejte třeba nadýchanou kávu či grilování.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nova_pipina

10. 2. 2010 20:05
pardon

Ano přiznávávám se, že jsem článek nečetla, jen nadpis - a tímto hodnotím bléééé.

0 0
možnosti

aquaterra

8. 2. 2010 20:04
Tak toto jsem nějak nepochopila.

:-(Rv

0 0
možnosti

Wendolene

5. 2. 2010 0:26
Dynovy kolac na halloween a opekane marshmallows?

Je tohle jeste cesky server prosim? Marcipan z teto umele hmoty? To si snad delate srandu. Vubec vam nevadi, kolik chemikalii v tom je? A proc je tato hruza v hobby? Radeji budu zvykat polystyren , dekuji pekne...Rv

0 0
možnosti

chudacek.blbecek

8. 2. 2010 10:43
Re: Dynovy kolac na halloween a opekane marshmallows?

Jejda, takže Vy třeba nevaříte špagety, protože nejsou české? Opravdový marcipán je pěkná makačka a k dostání skoro není, většinou je to jen sušené mléko s aromaty.

0 0
možnosti

dasa0302

3. 2. 2010 11:25
Blafy z blafu

Rv

0 0
možnosti

opportunity

2. 2. 2010 23:50
Našlehaný cukr?

Myslela jsem, že je to oslazená želatina.

0 0
možnosti

nova_pipina

10. 2. 2010 20:06
Re: Našlehaný cukr?

Nene, želatina to není. opravdu je to ten našlehaný cukr. Myslím, že je to vidět i ze složení.

0 0
možnosti

carandache

2. 2. 2010 22:51
jak se vyhnout škole

Pro mne večer snězený pytlík marshmeliow znamenal ráno zaručený břichabol a  omluvenku do školy.

0 0
možnosti

chudacek.blbecek

4. 2. 2010 12:22
Re: jak se vyhnout škole

To je paráda, my jsme ještě jedli křídu.

0 0
možnosti

Albína

2. 2. 2010 22:20

osobně je mám ráda. dostanu za to od diskutujících na holou?

0 0
možnosti

Anthemis

2. 2. 2010 22:54
Re: já

To rozhodne ne - nejste/nejsi totiz nikde po ruce, hehe ;). Ne, ale vazne, zkusil bych radeji 'obyceny' bonbon, kdyz uz sladke, ale radeji ten s opravdovym cukrem...Jeste lepe ale samozrejme ovoce :o).

0 0
možnosti

tmf

2. 2. 2010 22:13
tak

a Babica má další recepty

0 0
možnosti

Hans Wurst

2. 2. 2010 21:57
Synteticke svinstvo "Made in China" nebo "Made in Poland"

Oproti tomu jsou spagety s kecupem spickovy kulinarsky zazitek...

0 0
možnosti

chudacek.blbecek

4. 2. 2010 12:24
Re: Synteticke svinstvo "Made in China" nebo "Made in Poland"

fůůůj, špagety s kečupem Rv to už ty "máršmelouny" musíte pořádně nesnášet.

0 0
možnosti

cinsky_buh_srandy

2. 2. 2010 17:20
fuuuuuuuuuj

:-P

0 0
možnosti