- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ano přiznávávám se, že jsem článek nečetla, jen nadpis - a tímto hodnotím bléééé.
Je tohle jeste cesky server prosim? Marcipan z teto umele hmoty? To si snad delate srandu. Vubec vam nevadi, kolik chemikalii v tom je? A proc je tato hruza v hobby? Radeji budu zvykat polystyren , dekuji pekne...
Jejda, takže Vy třeba nevaříte špagety, protože nejsou české? Opravdový marcipán je pěkná makačka a k dostání skoro není, většinou je to jen sušené mléko s aromaty.
Nene, želatina to není. opravdu je to ten našlehaný cukr. Myslím, že je to vidět i ze složení.
Pro mne večer snězený pytlík marshmeliow znamenal ráno zaručený břichabol a omluvenku do školy.
To je paráda, my jsme ještě jedli křídu.
To rozhodne ne - nejste/nejsi totiz nikde po ruce, hehe ;). Ne, ale vazne, zkusil bych radeji 'obyceny' bonbon, kdyz uz sladke, ale radeji ten s opravdovym cukrem...Jeste lepe ale samozrejme ovoce :o).
Oproti tomu jsou spagety s kecupem spickovy kulinarsky zazitek...
fůůůj, špagety s kečupem to už ty "máršmelouny" musíte pořádně nesnášet.