- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
že to je jen divadýlko pro naivky. Víc lidí čumí na TV a o to tu přeci jde! Nic jiného v tom není a Velký kuchař možná ani není sprostý. Divadlo a lež! I tak se radši dívám na Babicu, tam je úsměv a dobré jídlo taky. Pohodička.
Myslím, že v tom máte trochu guláš. Pohlreich trvá na důsledném dodržování receptur a postupů a na čerstvých a kvalitních surovinách. Babica a jeho výroky typu "když nemáte parmazán, tak tam dejte eidam", nebo jeho používání kečupů a dochucovacích přípravků svědčí o jeho profesionalitě - tam totiž žádná není. Každý ať si vybere co mu chutná, ale když tomu nerozumíte, tak do toho nemluvte....
na tento pořad, nenecháme si ho ujít. Sprostá slova neprožívám, nemluvím tak, a zde to neřeším, protože to vyváží zajímavost každého dílu. Na cibulačku v Café Imerial u Pana Polreicha nemám, proto ji dnes zkouším podle jeho receptu a dáme si ji doma a moc se na ni těším. Díky panu Polreichovi se vyvyrovávám chyb v kuchyni, kterých jsem se dopouštěla a každou jeho radu hltám.Pro mě pořad za jedna
do kolen. Nejenom pneumatikou a bordelem v kuchyni ale nejvíc mě dojali ti tři prosťáčci, co se tam pak posadili kolem stolu a na výtky o čistotě v kuchyni reagovali přiblblým smíchem smějíce se vlastní tuposti a ubohosti. Těm by člověk nesvěřil ani hromadu štěrku, ne ještě starost o restauraci
Od kdy jsou Kralupy okresní město? Jaký tatrmani tady píšou články, to mi hlava nebere...
skvělé reklamní akce
v Hilton Prague jsem si dal biftek byl z kontaktního grilu a páchnul spáleným olejem
a humr v kečupu taky super celý mě to připadá jak pohádka "Královi nové šaty" jenom zatím bez konce
Misc.videoFLV({ data: "http://servis.idnes.cz/stream/flv/data.asp?idvideo=V100308_102421_hobby-domov_bma&idostrova=hobby&idrubriky=hobby-domov&idclanku=A100308_142825_hobby-domov_bma", width: 460, height: 302, image: "http://i.idnes.cz/10/031/vidw/BMA319f86_cosmopolitan.jpg" });
Jediný pořad co sleduji o vaření. Nemusím taky v televizi silné výrazy ale hodnota pořadu to pro mě mnohonásobně převýší.
Jsem pouze amaterský domácí kuchař ale to co se vaří v 90% restaurací je pro mě hnus. A to nejen chuťově ale i jak se snaží člověka neustále podvést.
Opravdu nemůžu přijít na jednu zásadní věc. U spousty hospod to není "jen" příšerné vaření, ale hlavně ta neskutečná kuchyně z čeho je člověku na vrhnutí. Jak je vůbec možné, že do takového podniku může vejít? Vždyť to mělo být dvacetkrát zavřené hygienou!
Jo, to by to ta hygiena taky musela kontrolovat
Kdyz vam tak vadi, ze rika "vole" nebo nanejvejs "prdel" , tak se divejte na Babicu, ten mluvi slusne.
Já do cosma leju 5cl od každýho, mám moc velký sklenice
Ještě to můžete pít rovnou z flašky a cosmopolitan si smíchat v žaludku