Diskuze

VIDEO: Citronovou omáčku na pstruha podle Pohlreicha máte za tři minuty

V horské krkonošské chalupě má host dostat k jídlu pořádnou bramboračku, poctivý chlupatý knedlík, králíka na černo nebo pstruha z horské bystřiny. "Regionální kuchyně vládnou světem,“ vidí nutné nasměrování kuchyně v hotelu Hvězda v Peci pod Sněžkou zcela jednoznačně kuchař Zdeněk Pohlreich.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

woody.birch

16. 3. 2010 9:26
Kovářova kobyla chodí bosa

Mr Pohlreich rád kritizuje nedodržování předpisů; zejména u svých konkurentů. Za vaření s hodinkama by mě od zkoušky vyhodili. I když popravdě: některý předpisy jsou pěkný hámoty.

0 0
možnosti

Rostratus

16. 3. 2010 18:34
Re: Kovářova kobyla chodí bosa

Já myslím, že on je opravdu rozumný praktik a dokáží mu vadit spíš gumy na auto v kuchyni, bordel a špína než hodinky na ruce. Krom toho věřil bych , že  např. většina kuchařů si potom co si odskočí na záchod si ani neumeje ruce..... Hodinky fakt neřešit ;-)

0 0
možnosti

jun-x

16. 3. 2010 8:36
"suchá pára"

to je dobrý, to jsem ještě neslyšel :)

0 0
možnosti

matysek-k

16. 3. 2010 8:45
Re: "suchá pára"

je to terminus technikus

0 0
možnosti

TotalDick

16. 3. 2010 1:08
Sice chvalim jeho napaditost........

Ale ten pstruh z "bystriny" urcite neni...A navic neznam nikoho, kdo by jedl pstruha!!!!.RvRvRv.Ale hlavne, ze jim to PR funguje!!!!;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc

29. března 2024

Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!