Diskuze

VIDEO: Citronovou omáčku na pstruha podle Pohlreicha máte za tři minuty

V horské krkonošské chalupě má host dostat k jídlu pořádnou bramboračku, poctivý chlupatý knedlík, králíka na černo nebo pstruha z horské bystřiny. "Regionální kuchyně vládnou světem,“ vidí nutné nasměrování kuchyně v hotelu Hvězda v Peci pod Sněžkou zcela jednoznačně kuchař Zdeněk Pohlreich.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

woody.birch

16. 3. 2010 9:26
Kovářova kobyla chodí bosa

Mr Pohlreich rád kritizuje nedodržování předpisů; zejména u svých konkurentů. Za vaření s hodinkama by mě od zkoušky vyhodili. I když popravdě: některý předpisy jsou pěkný hámoty.

0 0
možnosti
RR

Rostratus

16. 3. 2010 18:34
Re: Kovářova kobyla chodí bosa

Já myslím, že on je opravdu rozumný praktik a dokáží mu vadit spíš gumy na auto v kuchyni, bordel a špína než hodinky na ruce. Krom toho věřil bych , že  např. většina kuchařů si potom co si odskočí na záchod si ani neumeje ruce..... Hodinky fakt neřešit ;-)

0 0
možnosti
J

jun-x

16. 3. 2010 8:36
"suchá pára"

to je dobrý, to jsem ještě neslyšel :)

0 0
možnosti
MK

matysek-k

16. 3. 2010 8:45
Re: "suchá pára"

je to terminus technikus

0 0
možnosti
T

TotalDick

16. 3. 2010 1:08
Sice chvalim jeho napaditost........

Ale ten pstruh z "bystriny" urcite neni...A navic neznam nikoho, kdo by jedl pstruha!!!!.RvRvRv.Ale hlavne, ze jim to PR funguje!!!!;-D;-D;-D

0 0
možnosti