- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Myslím, že s tím druhým primitivem - Babicou - si mohou podat ruce.
no ja nevim, radsi si pujdu dat dobre jidlo k dlazdicovi do Divinis, nez si pujcit lyze k Babicovi, kterej nema s kucharinou nic spolecnyho
a je mi docela sympatický, ale ten jeho slovník je otřesný, nezlobte se na mě, "jako noha u prdl...".....to se opravdu k jídlu nesluší
Proč by měl být instruktážní film za každou cenu akční? No aby se na to lidi dívali a odborná stránka je až druhá kolej. A tak se točí a točí pro zahrádkáře, domácí stavitele, motoristy, kuchaře ... , vše na jedno scénáristické kopyto. Pohlreicha jsem viděl jen jednou a co mne okamžitě odradilo byl právě formát, kde je vše přesně dle scénáře, nepřirozeně akční, samoúčelné a veskrze hloupé. Jak Pohlreich vaří nehodnotím.
V tom místě nemá moc šancí ani kdyby vařil sebelíp. Chce to z Dubí odejít a otevřít podnik v nějakém větším městě v regionu[][][][][] - nejlépe v Ústí, které je na dálnici, co z Dubí zákazníky odvedla.
vaří dobře, to nemohu říct, ale od ováda nic k jídlu nechci
ale vari dobre...., narozdil od Babici, kterej kdyz nevi tak to zalije smetanou a zapece...
Předkrm : Salát ze sněžného kraba...vynikající , zážitek !!
Polévky :Kulajda -lepší jsem nejedla, supr.
Kuřecí vývar s masem a nudlemi , výborná , domácí nudle a zeleninka plus kuřecí palička vařená
Hl. chod: telecí líčka na červeném víně, br. baše-Kaše vynikající, soos k masu špičkový, kašička byla polita i bylinkovým máslíčkem, maso , dobré ,ale nadšení ze sněžného kraba rozhodně nepřehlušilo , jinak masíčko se rozpadalo .....jen jsem asi bohužel čekala nějak více......
Pohlreich, Babica nebo Kluci v akci apod vaří asi dobře..... ale nejlíp vaří moje stará .....
ale musí se jím narodit.To co předvádí Primácký kuchař Pohlreich je něco tak odporného,že restauraci kde někdo takový vaří,bych si nedal ani ohřátého buřta.Jeho samolibost a snaha zesměšnit všechny na potkání je vrchol neomalenosti.Je možné,že někomu jeho vulgární slovník vyhovuje,ale říká se "Když dochází rozum,nastupuje vulgarita". Dost dlouho jsem se pohyboval v prostředí kuchyní a vím,že co člověk,to jiná chuť a sešel jsem se i s kuchaři jeho typu a ve většině případech ohromovali strávníky jen svoji "chytrostí" a podobným slovníkem :komu to nechutná je blbý a ničemu nerozumí.Jsem přesvědčen,že k jídlu patří i kultura slova.
Mně u něj chutnalo. Strávníkům nic nevykládá, takže o kulturu slova se nemusíte při jídle obávat.
tak já od té doby, co nás pozvali do zákulisí našich restaurací, jsem tam přestala chodit. Co kdyby