- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
radsi chcipnu hlady nez abych zral nakej hmyz. Muze to bejt tisickrat vyzivny, ale do huby to proste nestrcim.
Třeba v pečivu, tam je larev potemníka...
Při svých cestách JV Asií jsem ochutnal nejeden druh hmyzu a mnohé mi dokonce chtnalo.
Třaba v Thajsku smažené a nějakým kořením posypané kobylky a červi - chuťově bych to přirovnal k arašídovým křupkám - mňamV Kambodži jsem sice musel chvíli překonávat odpor k ochutnávce smaženého velkého pavouka sklípkana,ale když člověk zavře oči a soustředí se jen na chuť tak popravdě je to celkem dobrý.A hlavně plný proteinů a vitamínů
bych měl výborný lipový čaj se sušenými muškami živenými jen lípou, nějak jsem nedotáhl sušení a oni se mi ve sklenici romnožili, bohužel nejsem schpen to pozřít tak to pít nebudu
Přesně takhle si představuju všechny redaktory serveru iDnes. Obtloustlé třicátníky, kteří jsou líní se oholit, ale nejsou líní se nažrat nějakou žouželí. K tomu samozřejmě obligátní slušivé brýle, abychom tomu dali punc serioznosti a intelektu. Krása...
Jediné co mně po přečtení tohoto propagačního článku napadlo je staré ale dobré pořekadlo : "Dobré prase všechno spase" ! ! !
myšleno bylo"žádný Kód"... ne jód i když ten jim možná taky chybí a cvrčkové jim ho dodaj!
Je to vážně trapná záležitost. Je ten kdo jí hmyz vůbec ještě člověk? možná dovedu pochopit zoufalce někde na jihu planety kde nemají vůbec co jíst ale v evropě v 21.století bych čekal že cvrčky a moučné červy bychom mohli nechat k snědku spíš ptákům a vůbec těm kterým je tahle potrava vlastní.
to že se servírují v hotelu je fakt ubohost a vypovídá to mnohé o těch co se na tom podílejí.ale na druhou stranu -někdo prostě v sobě žádný jód nemá-podívejte se do konga -tam se pojídají dodnes lidé mezi sebou.taky jim to připadá normální...