Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Pohlreichova lahodná řízková variace na kuřecí stehenní paličky

Pět lelkujících kuchařů a jídelní lístek plný třicetiprocentního eidamu a bizarností à la Žabákovo tajemství přivítali Zdeňka Pohlreicha v Radniční restauraci v Jihlavě. Guláš tam na stůl nosí v kotlíku, někdy dokonce bez talíře. Majitelé ani jejich tři dcery si s vedením podniku evidentně nevědí rady.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

louse

Moc lahodně to nevypadalo

0/0
7.4.2010 17:49

opportunity

Re: Moc lahodně to nevypadalo

Obyčejný obalovaný kus masa, navíc si na tohle koupím steak a nebudu vykosťovat paličky Rv

0/0
10.4.2010 20:39

Bohdanečák

Tragéd

Půlrajch je tragéd s chováním M.Topolánka....:-/

0/0
7.4.2010 15:53

Jakub76

Re: Tragéd

pokud jste chtěl ze sebe udělat hlupáka tak vězte že se to povedlo R^

0/0
8.4.2010 11:39

xmalas

Re: Tragéd

R^

0/0
8.4.2010 14:52

prazakm

No nevím,

já bych si tedy dal raději ten guláš v kotlíku. A nevím, na co by mi k němu měli nosit talíř.

0/0
6.4.2010 14:50

xToMMeT

Re: No nevím,

jojo. Ani kotlik by to byt nemusel. Korytko by stacilo

0/0
6.4.2010 15:14

Karelka

Další restaurace,

která za tři týdny změní meny na původní, jinak půjde ke dnu. Neříkám že vaří špatně ale ještě jsem neviděl a neslyšel aspoň přibližně, jaký měl podnikatel ,,vejvar,,! To je rozhodujíci pro podnikatele!!! Nebo snad ne?!

0/0
6.4.2010 14:35

ehqmaster

nerozumím

1.) Humor zakládající se na fekáliích, dostávání lidí do trapných situací a slaboduchých nadávkách za každou cenu je dneska in. Takže chápu, že je tento pořad oblíbený. Nicméně já tomu humoru opravdu nerozumím. To se tytéž věci nedají říct opravdu vtipně? (viz.: "Ty lidi si s tím vyhrajou jak s gumovým hovnem," nechá se unést, když si představí nadšené hosty, kterým by konečně mělo opravdu chutnat.)

2.) Inspirace pořadem "Kitchen Nightmares" G.R. je opravdu až příliš patrná. Netvrdím, že to prima dělá běžně (Rodinná pouta měla tuším podobný problém), ale už to začíná trochu zavánět.

3.) Kdesi jsem četl: "Televizni pořady o vaření jsou nový druh pornografie: Lidé se dívají na to, co sami nikdy nebudou dělat." Bohužel musím souhlasit s panem Šípem (viz nedávný rozhovor i na idnes.cz) že dnes už kvalitní zábavu v televizi najdete málokde. Je to škoda.

0/0
6.4.2010 12:36

Bundas

Re: nerozumím

slaboduchej šíp je dobrej bavič????

0/0
6.4.2010 12:48

Jakub76

Re: nerozumím

to není jen "inspirace", to je koupený formát pořadu a vulgárnosti či ztrapňování do toho patří - to není díky tomu že by tak pohlreich mluvil normálně.

0/0
6.4.2010 12:57

Dr. Fe(4)

Re: nerozumím

ad 1)  Mě fekální a vulgární humor za jiných okolností  taky vadí, ale u Pohlreicha mi to přijde, že to "sedí jako pr.el na hrnec" :-) U něj je to takové přirozené a není to přehnané.

ad 2) Mě je absolutně jedno jestli je to okopírovaný jiný pořad cizí TV nebo ne, protože stejně jako 99 procent ostatních diváků žádné KN nesleduji. Podstatné je jestli se mi ten pořad líbí nebo ne a ne jestli ten formát vymysleli autoři tohoto pořadu nebo někdo jiný.

ad 3) Méně trefné přirovnání jsem dlouho neslyšel.

0/0
6.4.2010 12:59

mk.charlie

Re: nerozumím

1) Tohle není humoristický pořad, to je život. A tak se prostě mluví. A do trapných situací se dotyční dostávají sami svým neumětelstvím a laxností.

2) Jestli je to něčím inspirováno, či se přímo jedná o lincenci nějakého formátu je mi jedno - je to o českých hospodách, jídlech a kuchařích, takže pro mě užitečnější než nějaký anglický originál.

3) Sex i jídlo jsou nutné předpoklady života, tak nevidím problém že jsou o tom pořady. A je na každého schopnostech, jestli se televizní kuchařkou či pornem nechá inspirovat a zkusí to též, nebo mu stačí u toho jen snít a slintat.

0/0
6.4.2010 14:34

opportunity

Re: nerozumím

tak se prostě mluví? U vás doma možná jo...

0/0
10.4.2010 20:40

chesterfield

Re: nerozumím

2) Delaji to naprosto bezne vsechny televize sveta. At uz kopiruji nebo primo licencuji puvodni porad, napr.: Superstar, X Factor, Riskuj!...

Nechapu, co je spatneho na tom pouzit osvedcenou koncepci.

0/0
6.4.2010 14:39

sifon5

no nevim

na tech zelenejch fotkach to moc pritazlive nevypada :-/

0/0
6.4.2010 11:43

burmajones

Re: no nevim

přesně tak. vypadá to nějak vovadle a nenápaditě, kdyby to vyfotili do jídelního lístku, tak si to nedám ,-)

0/0
6.4.2010 11:54

maak

Pohrobek Ransayho v Česku

:-/ Ajajaj. Ještě, aby ten prďola peskující kuchaře a kopírující Gordona, začal v telce učit naše celebrity postávat u plotny a předstírat vaření. Okopírovat se dá opravdu vše. Škoda jen, že vlastník jediné restauračky v Praze má mnohdy stejný problém s kvalitou jako jeho žáčci v TV.  

0/0
6.4.2010 10:28

Zuzu.mizu

Re: Pohrobek Ransayho v Česku

Kdo je Ransay?8-o

0/0
6.4.2010 10:42

Don_Alex

Re: Pohrobek Ransayho v Česku

o kom jsi vlastne mluvil? Kdo je Ransay? kdo je vlastnik jedine restauracky? Patrne jsi myslel Ramsaye Gordona, potom jsi tedy asi patrne mluvil o Pohlreichovi, ale to je majitel dvou a to vysoce prestiznich restauraci, Cafe Imperial a Divinis... nebo jsi myslel nekoho jineho?

0/0
6.4.2010 11:29

Wydlak

Re: Pohrobek Ransayho v Česku

Mluvis pekne, ale z cesty...

0/0
6.4.2010 11:50

boganek

A kdyby

náhodou neměl žampiony, tak tam může dát jiný houby a kdyby náhodou neměl žádný houby - tak tam může frknout kečup -  píšeme mi  co nás učí vařit Jirka :-)

0/0
6.4.2010 9:54

Z-S

Re: A kdyby

a protoze mame houbarskou tradici, udelame si teply houbovy salat z zampionu, hlivy a shitaku, ktere koupime po cely rok v hypermarketu, ze.

0/0
6.4.2010 14:47

ProtektoRath Mittel_Bohmen

Re: A kdyby

Problém je v tom, že v lednu, nebo kdy to natáčeli, asi těžko seženou houby v lese. Proto je žampión, shitake nebo hlíva, které se u nás dají i v zimě sehnat čerstvé, mnohem lepší. R^

0/0
8.4.2010 22:10

opportunity

Re: A kdyby

Jenomže z těchhle "hub" nikdy pořádnou houbovou chuť nedostanu...

0/0
10.4.2010 20:42

jendaweb

ochutil ten polníček, nebo ne?? =:o)

;-)

0/0
6.4.2010 9:39

mattonka

Re: ochutil ten polníček, nebo ne?? =:o)

to nevím, ale osobně mám polníček radši nechucený. Maximálně zakápnutý olivovým olejem ;-)

0/0
6.4.2010 12:05





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.