Diskuze

VIDEO: Pohlreichova lahodná řízková variace na kuřecí stehenní paličky

Pět lelkujících kuchařů a jídelní lístek plný třicetiprocentního eidamu a bizarností à la Žabákovo tajemství přivítali Zdeňka Pohlreicha v Radniční restauraci v Jihlavě. Guláš tam na stůl nosí v kotlíku, někdy dokonce bez talíře. Majitelé ani jejich tři dcery si s vedením podniku evidentně nevědí rady.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

louse

7. 4. 2010 17:49
Moc lahodně to nevypadalo

0 0
možnosti

opportunity

10. 4. 2010 20:39
Re: Moc lahodně to nevypadalo

Obyčejný obalovaný kus masa, navíc si na tohle koupím steak a nebudu vykosťovat paličky Rv

0 0
možnosti

Bohdanečák

7. 4. 2010 15:53
Tragéd

Půlrajch je tragéd s chováním M.Topolánka....:-/

0 0
možnosti

Jakub76

8. 4. 2010 11:39
Re: Tragéd

pokud jste chtěl ze sebe udělat hlupáka tak vězte že se to povedlo R^

0 0
možnosti

prazakm

6. 4. 2010 14:50
No nevím,

já bych si tedy dal raději ten guláš v kotlíku. A nevím, na co by mi k němu měli nosit talíř.

0 0
možnosti

xToMMeT

6. 4. 2010 15:14
Re: No nevím,

jojo. Ani kotlik by to byt nemusel. Korytko by stacilo

0 0
možnosti

Karelka

6. 4. 2010 14:35
Další restaurace,

která za tři týdny změní meny na původní, jinak půjde ke dnu. Neříkám že vaří špatně ale ještě jsem neviděl a neslyšel aspoň přibližně, jaký měl podnikatel ,,vejvar,,! To je rozhodujíci pro podnikatele!!! Nebo snad ne?!

0 0
možnosti

ehqmaster

6. 4. 2010 12:36
nerozumím

1.) Humor zakládající se na fekáliích, dostávání lidí do trapných situací a slaboduchých nadávkách za každou cenu je dneska in. Takže chápu, že je tento pořad oblíbený. Nicméně já tomu humoru opravdu nerozumím. To se tytéž věci nedají říct opravdu vtipně? (viz.: "Ty lidi si s tím vyhrajou jak s gumovým hovnem," nechá se unést, když si představí nadšené hosty, kterým by konečně mělo opravdu chutnat.)

2.) Inspirace pořadem "Kitchen Nightmares" G.R. je opravdu až příliš patrná. Netvrdím, že to prima dělá běžně (Rodinná pouta měla tuším podobný problém), ale už to začíná trochu zavánět.

3.) Kdesi jsem četl: "Televizni pořady o vaření jsou nový druh pornografie: Lidé se dívají na to, co sami nikdy nebudou dělat." Bohužel musím souhlasit s panem Šípem (viz nedávný rozhovor i na idnes.cz) že dnes už kvalitní zábavu v televizi najdete málokde. Je to škoda.

0 0
možnosti

Bundas

6. 4. 2010 12:48
Re: nerozumím

slaboduchej šíp je dobrej bavič????

0 0
možnosti

sifon5

6. 4. 2010 11:43
no nevim

na tech zelenejch fotkach to moc pritazlive nevypada :-/

0 0
možnosti

burmajones

6. 4. 2010 11:54
Re: no nevim

přesně tak. vypadá to nějak vovadle a nenápaditě, kdyby to vyfotili do jídelního lístku, tak si to nedám ,-)

0 0
možnosti

maak

6. 4. 2010 10:28
Pohrobek Ransayho v Česku

:-/ Ajajaj. Ještě, aby ten prďola peskující kuchaře a kopírující Gordona, začal v telce učit naše celebrity postávat u plotny a předstírat vaření. Okopírovat se dá opravdu vše. Škoda jen, že vlastník jediné restauračky v Praze má mnohdy stejný problém s kvalitou jako jeho žáčci v TV.  

0 0
možnosti

Zuzu.mizu

6. 4. 2010 10:42
Re: Pohrobek Ransayho v Česku

Kdo je Ransay?8-o

0 0
možnosti

boganek

6. 4. 2010 9:54
A kdyby

náhodou neměl žampiony, tak tam může dát jiný houby a kdyby náhodou neměl žádný houby - tak tam může frknout kečup -  píšeme mi  co nás učí vařit Jirka :-)

0 0
možnosti

jendaweb

6. 4. 2010 9:39
ochutil ten polníček, nebo ne?? =:o)

;-)

0 0
možnosti