Diskuze

Upečte si báječný mazanec, jako od babičky. Krok za krokem

O velikonoční neděli by měl být na svátečním stole mazanec. V tento den totiž spěchali naši předkové do kostela, aby si nechali všechny velikonoční pokrmy posvětit. A mezi nimi i tyto bochánky pečené z těžšího sladkého těsta, které se podobá vánočkovému.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PF

petrafil

5. 4. 2010 11:14
mnam

Zrovna jsem dopekla je moc dobrýR^

0 0
možnosti
JK

regulator

3. 4. 2010 22:34
je to nezdravy ,samej tuk a mouka........................

strcte si to nekam, vite kam !!

0 0
možnosti
VK

visnery

3. 4. 2010 13:15
mazanec i z domaci pekarny

Zrovna jsem delalal super mazanec, doporucuji a da se udelat i v domaci pekarne:

tady je recept:

http://blog.zarohem.cz/clanek.asp?cislo=1521

0 0
možnosti
PP

Roumen

3. 4. 2010 16:23
Re: mazanec i z domaci pekarny

Hm, nadhera. ;-D;-D Rv

http://foto.dama.cz/img/481/481476.jpg

0 0
možnosti
PD

pdlouhy

3. 4. 2010 13:13
Kde je

ta spousta hrozinek? V řezu, který je na obr. není téměř ani jedna.;-(

0 0
možnosti