Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Pohlreich vyhodil trojzubec a drsného Harryho. Vás naučí kapra

Hospoda s kuchyní, ze které vám "za stokorunu bude blbě ještě druhej den". V tom podle Zdeňka Pohlreicha zřejmě spočívá kouzlo podniku na kraji lesa v pražské Michli, kde si připadáte jako na výletě do minulosti. Spokojenými štamgasty, kteří nechtějí nic měnit, tu přitom mají v podstatě narváno.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

sámvelkýmao

no

ten polrajch je papežštější,než papež.kdoví,jestli by svedl obyčejný VKZ,palačinky,nebo knedlíky s vajíčkem.................takovýhle MS mám rád............odevšad ho už vyhodili,tak se dal na reklamu............chtěl bych vidět,čím doma častuje rodinu............tedy pokud má doma a rodinu...............

0/0
17.4.2010 17:03

Jakub76

Re: no

odkud "odevšad" ho vyhodili?

0/0
19.4.2010 9:28

Tomach

Re: no

??? Prvni tvrzeni budiz, ne kazdemu muze jeho styl sedet. osobne si taky msylim ze do tehle restauraci s takovejma stamgastama to asi ani nema smysl zavadet neco noveho. Ovsem nez zacnu placat neco dalsiho tak si overim par fakt. Podle toho kde varil si troufam tvrdit ze varit umi. Ze by ho odevsad vyhodili... hm... zajimave, ze si vzdy polepsil, takhle bych se nechal vyhazovat taky :-)

Jinak rodinu ma vcetne 10ti letyho syna. Ovsem tipuju ze jako vetsina kucharu co znam tak doma moc nevari. BTW - je take docela rozdil varit doma a v restauraci.

0/0
3.5.2010 15:23

pehlad

Trapné sprosté hovádko

Zrovna jako jeho obdivovatelé.A hurá do mně!!!!!!+!!

0/0
17.4.2010 11:51

sámvelkýmao

Re: Trapné sprosté hovádko

nemusí být zrovna "co na srdci,to na jazyku" , reaguji výše.ale v jádru,globále,principu i celku s vámi souhlasím...........

0/0
17.4.2010 17:04

Ric-pic

Re: Trapné sprosté hovádko

trapný příspěvek

0/0
18.4.2010 12:53

honzajaka

kromě

té plněné cibule, ta by mi asi nejela si myslím

0/0
17.4.2010 0:35

josele

Pric s TV radou. Pohlreich na hrad!!!

Pric s TV radou. Pohlreich na hrad!!!

0/0
16.4.2010 21:21

unbreakable_debater

Tak tam se někdy stavím na Svíci

R^

0/0
16.4.2010 15:57

OSTRAVATAR

@@

cekam kdy uz si konecne vezme do parady Mr.BABICU...:-P

0/0
16.4.2010 14:30

ptr.nvt

v tomhle díle

byly asi nejretardovanější kuchaři co jsem viděl......oni ten výuční list dávají asi vážně každýmu

0/0
16.4.2010 10:32

Jandik73

Re: v tomhle díle

Byli nejvtipnější.

0/0
16.4.2010 19:00

svd

Ceny

Často tady mluvíte o tom jak to má předražené ale v jeho kategorii patří spíš k těm levnějším. Je to jako zajít si na takovou normální véču třeba v Německu a to se přeci jednou za čas dá. ;-)

0/0
15.4.2010 20:00

Gaheris

Vivat la Pohlreich !!!

Konečně někdo kdo tomu rozumí a ukáže nám jak jsme byli ojebáváni,a jak se to má dělat !!!!!

0/0
15.4.2010 16:29

ocko27

ja mu fandím

fandím mu hlavne pre to, že učí ludi varit  kvalitne a nie nejaké hnusy s polotovarov a s náharžiek, som rada, že niekto vie nahlas povedat, že čerstvé suroviny sú to najelpšie a ja osobne si radšej urobím jednoduché , ale kvalitné jedlo, ako nejaký  preplácaný hnus á la Babica, len aby toho bol hafo a bylo to levné.....:-P

0/0
15.4.2010 10:59

los-cabnos3

k tem picerkam za dvacku

vlastnim dve picerie a vsechny suroviny nakupuji v italii opravdu se snazim na tu pizzu dat ty nejkvalitnejsi! zasadne nepouzivam eidam ten  u me v kuchyni nenajdete .Rajcatovy zaklad neredim jsou tam i kusy rajcat videt.Rajcata na salaty tez dovazim kor v zime kdety nase pripominaji spis citron.V cz nekoiupim ani sul.Nejsem zadny picar ktery s tim testem bude zonglovat ,ale za kvalitou si stojim to se i tyce testovin,risot a salatu .Verim kdo nakupuje vysocinu a cpe na to eidam tak se mozna na naklady 20 kc dostane ja minimalne na 50 ,ale radsi vydelam min a na svoji pizzu jsme pysnej a bavi me to kdyz vidim ,ze lidem chutna kdo neveri tak at se stavi pizerieviola.cz :-)

0/0
14.4.2010 21:56

fBcH

Re: Pohleicha na Vás, ten by Vám ukázal, jak se dělá pizza

Margareta. Reklama musí bejt, teď ještě co je na tom pravdy, že ano, když jsme jenom v Čechách....

0/0
15.4.2010 6:26

Milan_Seliga

Re: k tem picerkam za dvacku

Picerka? bože :) Každopádně bych doporučil dost hloupé označení "tomato" zaměnit za původní italské Pasta di pomodoro (a proboha vyhodit to zavádějící "rajčatový protlak"). Mozzarelu také dovážíte? Protože ta co se dá koupit u nás je dost bídná, kolega z Itálie nám z dovolené dovezl na zkušenou mozzarelu přímo z Itálie a ten rozdíl je neuvěřitelný, byl to doslova chuťový orgasmus :)

0/0
15.4.2010 6:59

los-cabnos3

Re: k tem picerkam za dvacku

jasne na tom webu jsou jeste veci na opravu brzo to napravim ano mozzarelu dovazim tu nasi bych nedal ani psovi s tou chuti mate pravdu to se absolutne neda srovnat

0/0
15.4.2010 18:19

los-cabnos3

Re: k tem picerkam za dvacku

ja to radsi zmenim na passata  di pomodoro zda se mi to vic italsky :-)

0/0
15.4.2010 18:27

BigpetBig

Re: k tem picerkam za dvacku

No upřímně, vzhled restaurace včetně zrezlých vrat vedle by mě jako kolem jdoucího docela odpudil..

0/0
15.4.2010 10:24

ocko27

Re: k tem picerkam za dvacku

No odpudivý vzhled - toj e skor o tom, že niektorý  naši reštauratéri a potažmo s nimi aj ich zamestnanci sa ešte neprebudili s totality a nepochopily to, že ak chu byt uspešný tak musia mat aspon jakž- tak vypadjuci a hlavne čistý lokál, príjemnu, oblsuhu a , že luďom musí za ich peniaze dať naozaj kvalitné a dobré jedlo, nie  guláše s prášku a podobne, lenže tu  sa velmi málo reštaurácií zameriva na kvalitu, skor len na kvantitu a na tom ako  rýchlo zarobit - samotný hosť ho až tak nezaujíma bohužial Rv a ono to častokrát vidno na otrávenej a neochotnej obsluhe

0/0
15.4.2010 11:03

los-cabnos3

Re: k tem picerkam za dvacku

ty vrata nejsou moje s tim ja nic neudelam bohuzel ,ale nevim co se va zas tak nelibi na vthledu jiste je co zlepsovat ,ale je vsadil na kvalitu a prijemny personal

0/0
15.4.2010 18:22

domino166

Re: k tem picerkam za dvacku

omlouvam se, ale podle jidelniho listku to na zas takovou kvalitku nevypada ;) hlavne ta risotta... co to ma s italskym risottem spolecneho? :) je pekne, ze nakupujete v Italii, jeste by to chtelo ale trosku italsky varit :) a opravil bych si tu rikotu :D ta celkem bije do oci :) ale to, ze nakupujete v italii je rozhodne chvalyhodne! abych jen nekritizoval...

0/0
16.4.2010 10:54

unbreakable_debater

Re: k tem picerkam za dvacku

Ano, ta rizota jsou podezřelá. Pravá italská restaurace by měla mít na lístku Risotto alla Milanese (pouze ochucené šafránem) nebo con Funghi Porcini (s hříbky). To je základ. R^

0/0
16.4.2010 15:55

los-cabnos3

Re: k tem picerkam za dvacku

to jo ja jen ze nejsem restaurace a za rizotama si stojim jsou prava italska

jinak ten web musim cely predelat ten stoji za prd to souhlasim jinak me je v celku putna jak se to jmenuje ja se snazim spis aby lidem chutnalo a dostaly za sve love kvalitni jidlo :-) 

0/0
16.4.2010 19:30

BloodRain

Dokud bude nosit tu prasivou ....

.... prebakterializovanou vodu v pet lahvich tak u me nepochodi i kdyby varil ze zlata.

0/0
14.4.2010 16:17

lindiště

Re: Dokud bude nosit tu prasivou ....

Ano, jeden z jeho argumentů, nad kterým jsem se poněkud pozastavila. Pokud považuje za nejkvalitnější vodu tu balenou, která stojí měsíce v regálech a po nějaké době se v ní začínají množit bakterie, tak to o něčem vypovídá. Už několikrát z různých studií vyšla obyčejná voda z vodovodu lépe, než v petkách.

Další věc, která mě poněkud zarazila, byla, když na dotaz, "Kde sehnat ty nejkvalitnější suroviny pro vaření v rodině nebo menším podniku" zmínil řetězce Makra, čekala bych spíše, že doporučí biopotraviny nebo O+Z přímo od zahrádkářů.

Pohlreich je pro mě prostě jen postavička televizní zábavy, nic víc.

0/0
15.4.2010 7:05

Jandik73

Re: Dokud bude nosit tu prasivou ....

Protože je normální a ví, že BIO je šméčko? A proč kupovat od zemědělců, kteří prodávají v podstatě to samé, co mají v řetězcích? Pouze několikanásobně dražší. Já jsem teď kupoval na podzim cibuli a brambory od místního zemědělce. No, v obchodním řetězci koupím lepší.

0/0
15.4.2010 10:34

GU.HU

Re: Dokud bude nosit tu prasivou ....

měsíce v regálech??? Balená voda má jeden z nejrychlejších obratů, nezůstane tam tam ani pár dnů... Ty už máš asi taky vymytý mozek chlorovanou lobby z vodovodů a kanalizací...

0/0
16.4.2010 0:38

GU.HU

Re: Dokud bude nosit tu prasivou ....

uvědomuješ si, že tzv. kohoutková voda pochází z velké části z povrchových zdrojů? To jest třeba z rybníků, kde rostou žabince, množí se tam žáby, kálejí do ní ptáci a ryby, na dně je bahno, kde žije slizká havěť... Pak to proženou trubkama, přisypou chlór a ty to pak doma bumbáš ;-D

0/0
16.4.2010 0:43

unbreakable_debater

Re: Dokud bude nosit tu prasivou ....

Třeba v Praze pochází kohoutková voda za a) z Želivky, kde se čerpá z hloubek, kde žádné žabince nejsou a za b) z podzemních zdrojů v Káraném. ;-DR^

0/0
16.4.2010 15:42

sluni-sluni

Re: Dokud bude nosit tu prasivou ....

jasně - záleží odkud ta voda je, pokud přijede někam do hostince, kde by čerpali vodu ze studny (mírná nadsázka), tak je jasný, že by mu lidi nadávali že doporučuje vodu z kohoutků... jinak teda makro mu nezazlívám, protože je tam obrat, maso tam neleží týdny a nečeká až si pro něho někdo přijde :-)), a nějaký to bio jídlo se tam dá taky koupit, a zase - kdyby doporučil bio krámek, tak by mu lidi nadávali, že na tyhle srandy nemají  prachy... on jinak vaří dobře - doporučuje normální suroviny, žádné hnusy z prášku, prostě poctivě odfachaný jídlo, a kolikrát to není o penězích - ale o lenosti kuchařů ;-)

0/0
16.4.2010 15:58

unbreakable_debater

Re: Dokud bude nosit tu prasivou ....

Makro mi také nevadí. Na rozdíl od super a hypermarketů se tam dají sehnat i jiné suroviny než ta běžná česká bída. R^

0/0
16.4.2010 19:16

Xladi

Re: Dokud bude nosit tu prasivou ....

Je to reklamní loutka, která doporučí to za co mu zaplatí aby doporučoval. Lidem se asi líbí že je drzý, ale jinak bych řekl že není ničím vyjimečný jako ti ostatní tv kuchaři, nejsympatičtější mi byl nevím jak se jmenuje, byl na primě takový malý tlustý, přijemné vystupování a sympaťák. Tenhle a Babica to jsou lidi vytažený bůhvíodkud. Jinak kamarád říkal že známí zkoušeli vařit podle Babici a prej nic moc a takových lidí prý zná více. Babica je takový obtloustlá Sagvan Tofi s vychlastaným hlasem.

0/0
17.4.2010 21:03

Luc123

Má pravdu

Pohlraich má většinou pravdu. V naších restauracích se dělá spoustu chyby a je jen dobře, že na ně někdo upozorňuje. On sám je člověk z oboru a je třeba přiznat že tomu rozumí. Argument, že v jeho restauracích je draho neobstojí. On prostě má jinou kategorii. Kdysi byli také kategorie zařízení od čtvrté cenové až po první. Ceny se pochopitelně lišily. To co vaří v restuaraích kde natáčeji  jeho přad je určeno těm restauracím. Takže kecy o tom že prodává vařenou cibuli za 150 je nesmysl. Kdo na to má tak navštíví jeho podnik a kdo na to nemá jde do obyčejné restaurace ale to neznamná, že by tam měl jíst nekvalitní blafy.

0/0
14.4.2010 14:22

Xladi

Re: Má pravdu

Znám levné a přitom kvalitní restaurace, tedy chutná mi tam jak vaří a to mi stačí, vím co si objednávám a jakou by to mělo mít chuť. Některé restaurace se sice tváří luxusně ale bohužel tam mají jen předražené jídlo a nápoje.

Občas pročítám recenze restaurací, když na ně narazím a je to tak jednou jsem četl o jakési luxusní francouzké restauraci a nic moc od obsluhy až po jídlo které bylo předražené s ohodnocením že na francouzké periferii by dostali lepší pokrm a i když byla restaurace prázdná hráli si tam na rezervaci, což je myslím špatně, spoustu náhodných hostů to odradí.

0/0
17.4.2010 21:11

Ric-pic

Re: Má pravdu

Pokud se nedostanete do kuchyně, nemůžete o kvalitě  nic říci. To, ýe vám chutná, neznamená že je to kvalitní  jídlko uvařené z dobrých surovin. Teprve až zjistíte co tam ten kuchař používý (bylinky, koření vs. vegeta, čerstvé vs. zmražené, atd...) pak můžete mluvit o kvalitě. A kvalitní suroviny (nemyslím tím eidam) něco stojí, takže málokdy se podaří kvalitní, dobrá a levná kuchyně. Ale jde to....

0/0
18.4.2010 12:49

Xladi

Re: Má pravdu

Jednou jsem viděl pořad o tom jaké jídlo se dodává do vyhlášených restaurací a je smutné, jak to ve skutečnosti může být, z kuchařů v luxusních restaurací se stávají pouze ohřívači a aranžéři. Jídlo je chlazené nebo mražené, kuchař ho ohřeje a naskládá na talíř aby vypadalo pěkně. Kdybych to neviděl na vlastní oči, tak bych tomu nevěřil, bylo tam i jak dělají svíčkovou z obyčejného masa, prostě oddělí svalovinu na pvalová vlákna a pak je slepí do pěkného masa ze kterého se dělají steaky.

Jedno strana mince je kvalita a druhá cena a pokud je kvalita průměr a cena příliš, tak není o co stát. byl jsem s příteli v nové pizzerii, myslel jsem si že nebude moc drahá, protože je v docela pochybné čtvrti, ale to co jsem dostal na talíř byl děs. Tolik cibule jsem v žádném jídle neviděl a kámoši, si dali nějakou feferonovou pizzu a cibule tam měli také požehnaně. Netvrdím že je cibule špatná ale neměla by dominovat v takové míře, navíc předražené nápoje, no už jsem se tam nikdy nevrátil.

0/0
19.4.2010 17:45

iuosovo nevlastní druhé já

hmm

tak jsem se na to včera mrknul a dobrý - myslím, že spokojení byli všichni aktéři

0/0
14.4.2010 10:50

Třikrát blokovaný Marík

Zděnda je frajer

na nic si nehraje  a pokud má někdo všech 5 pohromadě dá mi za pravdu.

Jasně vysvětluje co a jak  a hlavně poukazuje na chyby.

mě osobně taky vad když jdu do restaurace a u vchodu vyhuluje cígo kuchař ve sportovním oblečení a v zástěře, nevoholenej a evidentně po flámu.

To samé je z kuchyní pokud se všude válej vaťany tak to má kuchař na salámu a jídlo bude taky ohne zájem

0/0
14.4.2010 10:37

bee027

mistnim "odpurcum" Pohlreicha

doporucuji shlednout jeho Hyde Park...:-) na rozdil od ceskeho politickeho "managementu" to ma srovnane v hlave a neplaca kazdou hodinu neco jineho :-P

0/0
14.4.2010 6:59

lindiště

Re: mistnim "odpurcum" Pohlreicha

Právě HydePark mi pomohl udělat si o něm dobrý obrázek. Viz výše.

0/0
15.4.2010 7:07

ladaxxt

miluju tihle komici..

;-)

0/0
13.4.2010 22:40

loupeživý baron

Pohlreich logicky mnoha lidem šlápl na kuří oko :)

A tyto "potrefené husy" už na diskusích pěkně hlasitě kejhají ;-D

Kritika široce rozšířených socialistických nešvarů, všeobecného českého šlendriánu a neumětelství... To jsou samozřejmě citlivá témata.

0/0
13.4.2010 20:32

Fanklub MF Dnes

Re: Pohlreich logicky mnoha lidem šlápl na kuří oko :)

Jojo... většina českých restaurací je nestoudnost a/nebo pohroma... ale bohužel to pořád vypadá, že si nacházejí hosty.

0/0
13.4.2010 22:04

vogon.commander

Re: Pohlreich logicky mnoha lidem šlápl na kuří oko :)

Hulvatsky slon v porcelanu s nevymachanou hubou je ten pravy, ktery by mel upozornovat na nejake nesvary ;-D

0/0
14.4.2010 0:39

Kecaj

Re: Pohlreich logicky mnoha lidem šlápl na kuří oko :)

Blbečku.

0/0
14.4.2010 17:33

REN_STIMPY

Re: Pohlreich logicky mnoha lidem šlápl na kuří oko :)

Ikdyby to byla vsechno pravda co pises, tak varit umi a s tim nic nenadelas... Ze je prasacka kazda 2. "kuchyn" v hospode, je taky pravda. Tak nevim wo co ti de.

0/0
14.4.2010 21:02

karelp

Pokud, jde o vaření,

takm toho Pohlreich zřejmě moc neumí.Jeho doménou jsou hlavně vulgarizmy.Rv

0/0
13.4.2010 16:22





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.