Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pohlreich s Italem v kuchyni na nože nejsou: oba raději poctivě vaří

"Když je naučíš vařit doma, aspoň budou vyžadovat něco lepšího i v restauraci," říká na návštěvě v dnešní show Emanuela Ridi „S Italem v kuchyni“ Zdeněk Pohlreich. A sám také přiloží ruku k dílu. Kromě italských specialit se díky tomu dočkáte i receptu na výborný univerzální omáčkový základ.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

barabura

díky Italovi

jsem objevila "svoji" milovanou kuchyni mňam

0/0
29.6.2010 10:32

David500

Podle

mne mají nejlepší recepty ti "Kluci v akci". Jsou jednoduché, z jednoduchých ingrediencí.

0/0
28.4.2010 19:21

Wendolene.

Proc by take meli byt na noze?

Kazdy ma uplne jiny typ poradu, Pohlerich ucinkuje v Ano, sefe, kde se snazi zachranit topici se ceskou "gastronomii" , a Ital vari, obycejny, prijemny porad o vareni. Verim, ze ti dva by se v kuchyni shodli nebo dokazali domluvit, zatimco Babica by prskal vic nez jeho panvicka plna kari a blafu;-D

0/0
25.4.2010 21:59

chesterfield

Re: Proc by take meli byt na noze?

Ale prd, tady jde o to, že se respektují. Narozdíl od Babicy tyto pánové o gastronomii něco ví.

0/0
26.4.2010 0:53

Oleg Masopust

Re: Proc by take meli byt na noze?

Babica by tak opekl buřty s kečupem!

0/0
26.4.2010 8:13

gagaryn

Re: Proc by take meli byt na noze?

ňam :-P

0/0
26.4.2010 13:09

Oleg Masopust

Re: Proc by take meli byt na noze?

;-D

0/0
26.4.2010 17:32

Jean-Luc Picard

Re: Proc by take meli byt na noze?

No to jste si dost naběhl. Asi jste nikdy nevařil (nepekl) buřty na pivu (přídavek kečup, hořčice atd. viz různé recepty). Ale to nic, třeba se naučíte vařit ;-D

0/0
14.7.2010 16:45

Patriot2009

V ČR se v hospodách vaí fakt hnus

Rv

0/0
25.4.2010 19:37

chudacek.blbecek

Re: V ČR se v hospodách vaí fakt hnus

Jak ve kterých, určitě patriot?

0/0
26.4.2010 13:06

MuciPucinek

Re: V ČR se v hospodách vaí fakt hnus

Když ten "hnus" lidi žerou a ani se nedokážou ozvat, leda tak v internetové diskuzi, budou ten "hnus" vařit dál. A i tak to je blbost, je plno dobrých a lepších restaurací. Ale když chtěj lidi polívku, hlavní jídlo a dezertík za 69kč tak se taky neni čemu divit. Nežer ve čtyřkách, dej si o dvě piva míň a budeš třeba překvapenej.

0/0
27.4.2010 16:47

Kurt21

To nejobyčejnější je to nejdůležitější

Všimněte si zejména toho textu v rámečku na konci článku. Tahle základní hnědá omáčka je skutečně základ, který dá vašemu masu šmrnc. :-)

0/0
25.4.2010 16:56

Captain Morgan

Re: To nejobyčejnější je to nejdůležitější

no jistě, tzv. UHO je základem všeho. To už víme

0/0
25.4.2010 17:45

Kurt21

Re: To nejobyčejnější je to nejdůležitější

Přečtěte si ten text, než na něco reagujete. TO není omáčka ke konzumaci, to je surovina.

0/0
25.4.2010 19:17

AgátaHáta

Re: To nejobyčejnější je to nejdůležitější

Přesně tak, surovina pro další použití. Protože udělat například pořádnou šťávu k masu pro dva lidi, to je víc než umění. Nehledě na to, že použití téhle suroviny je zdravější, než lehce připalovat výpek, aby dostal barvu.

0/0
18.8.2010 13:09

MuciPucinek

Re: To nejobyčejnější je to nejdůležitější

Srovnavat UHO a tohle....je videt ze pan je odbornik ;-D

0/0
28.4.2010 7:39

omfg

Babica

na to musi čumět jak puk :D

0/0
25.4.2010 16:23

1000101110100101

Re: Babica

Proč by zrovna tady měl nějaký opravář lyží žasnout? Co má on společného s kvalitní kuchyní?

.

... „Nemáte žampiony? Tak tam dejte jiné houby. Že nemáte žádné? Tak tam nedávejte nic!“ ...

0/0
25.4.2010 17:12

Muf007

Re: Babica

;-D;-D;-D;-D kdsyž nemáte máslo, tak tam dejte vosk na lyže. Když nemáte vosk, tak tam nalejte ze stodváci vyjetej volej. Když nemáte auto, tak tam nedávejte nic:-P.

0/0
25.4.2010 21:46

Oleg Masopust

Re: Babica

;-D

0/0
26.4.2010 8:12

Ubaram

Re: Babica

A toto je, vážení, hodnotný názor! R^:-P

0/0
26.4.2010 9:51

Haluzorium

Re: Babica

Ne vic nez kterykoliv jiny majitel pujcovny lyzi ;)

0/0
25.4.2010 18:26

Jean-Luc Picard

Re: Babica

Když vám tak vadí, tak se nedívejte. Já se podíval na pár dílů, udělal si názor a už nesleduju. Pokud se tomu pořadu sníží sledovanost, tak ho přestanou dávat. To je asi jediná rozumná forma odporu. Čím více ho budeme urážet a zesměšňovat, tím více se jeho fanoušci zatvrdí ;-)

0/0
14.7.2010 16:42

Ebo

by mě

..zajímalo, jestli si sem chodí číst tu diskuzi :-)

0/0
25.4.2010 13:50

cufi

Mňamka

Jsem sice po obědě, ale když vidím, co Ti klucí umí, tak bych si dal hnedle nějaký nášup....:-P

0/0
25.4.2010 12:41

1000101110100101

Re: Mňamka

A vaříš sám? Jestli ne, zkus to. To je teprve extáze. R^

0/0
25.4.2010 17:13







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.