Diskuze
VIDEO: Pohlreich zíral na „mýchaný salát a djus“. Vařil kapra s bylinkami
Děkujeme za pochopení.
Hucul
Teda ta by letela!
Takhle se slecna chovat v zamestnani ke mne, mozna odchazi i s monclem. Jedna presne takova vede hospodu Czech point v Malmo - hlavneze je cool a da si kazdejch 5 minut zvaro, ale nevi, jakej pribor donyst k hranolkum. Kdyz si v patek da lajnicku koksu na posilnenou pred vecernim navalem, je tak v razi, ze mi jednou jako hostovi zacala vyhrozovat, ze si se mnou pujde vyridit ven, kdyz jsem po ni jen chtela, aby nam laskave donesla pivo na stul.
pavel.61
!!!!!!
tento dil byla dobra traparna,hlavne nalepku,prosiiiiiiiiiiiiimat jdou do haje takove restaurace
my_dva
hraje si
na Ramsey Gordona a nema na to, pusobi jako typicky primitiv z Vychodni Evropy
vths111
Re: hraje si
Ani deset vykřičníků nezmění nic na to, že jsi vypatlaný šišlálek.
milenkamikes
tedy
vzhled kapra v krustě - to je náeřz. Možná je to dobrý, ale na vzhled nic moc....
CCblue
Re: tedy
Na vzhled ti s... pes! Jídlo, který vypadá dobře, nechci. Nejvíc mi chutnají jídla, co dobře nevypadají.
philby
neuvěřitelné
Fantastická dávka amatérismu. Obzvláště povedená je úvodní "scénka" s játrovými knedlíčky - polívka má být hotová, a ne že si host objedná a pak je "začnu" vařit V takové hospodě je přece základ, aby fungovala "logistika" = zásobování. Aby se nestalo, že mi "najednou" dojdou suroviny, a nemůžu uvařit co slibuju na jídelním lístku, nedej bože aby mi nešlo pivo.
Na druhé straně, od Pohlreicha jsem čekal trochu víc - třeba že těm amatérkám řekne i toto. Obecné kecy "vařte jednoduchá jídla" a už neříct jaká, to je docela slabé.
smějící se bestie
Re: neuvěřitelné
von jim toho asi řekl víc. Ale čas pořadu není nafukovací a je třeba ukázat akční scény.
Homer.Simpson
Kde se vzal, tu se vzal, geniální kuchař
Radit umí dobře, ale umí aspoň uvařit čaj?
Jakub76
Re: Kde se vzal, tu se vzal, geniální kuchař
mohu se zeptat čemu se smějete?
Wendolene.
Tak jsem porad shledla na streamu, des bes...
Provozni, kucharka, sefova Yveta nema organizacni schopnosti a varit neumi, neumi si zjednat poradek na pracovisti. Zamestnava ponekud neschopneho synatora a naprosto hubatou servitku..na to je dobre netykat si se zamestnanci, a kdo prska, tak by mel letet, nechapu, proc se ve vsech poradech drzi zuby nehty svych neschopnych pracovniku, v tomto se lisi dobre a spatne restaurace. Neochota neco zmenit, treba jen ten jidelnicek a prestavet stoly..desne. Nedivim se, ze nedostali nalepku, protoze je to spatny podnik. Nechapu, proc se tak lpi na 30% Eidamu, tisic polozek v jidelnim listku a organizace desna. Kdyz dojde pivo, neni bomba, dobry provozni jde do obchodu a donese aspon basu lahvacu...no proste kapitola sama pro sebe..
zoufalec1
v Jevíčku do restaurace?
v loňském létě jsem shodou okolností tento podnik navštívil. Usadili jsme se s manželkou na zahrádce, kde už sedělo šest jiných hostů. Po asi dvaceti minutách jsme se zvedli a z téměř prázdné restaurace odešli. Nikdo si nás absolutně nevšímal, obsluhující personál jak jsme viděli oknem se bavil uvnitř restaurace a o skutečnost, že má na zahrádce hosty nejevil vůbec zájem. Myslím, že hodnocení tohoto podniku je výstižné. Pokud vás v Jevíčku tedy někdy popadne chuť na kafe a nebo nedej pánbůh na něco náročnějšího, této firmě se vyhněte obloukem. Na štěstí je v Jevíčku ještě několik dalších možností. ( I když ani Primu moc doporučit nemohu, obsluha je tam sice příjemná, tamní kuchař vám ale vyrobí řízek až se na něj srdce směje, uvnitř tohoto výtvoru je však z velké části poměrně málo výživná dutina )
fan12
...
No mít ve firmě neco takovýho jako je ta servírka tak letí okamžitě stylem sbal si věci a vypadni...divím se tý ženský že ji tam trpí.
Ono Tosamo
Tak jsem si přečetl návod na stahování kapra
z kůže a nechápu, jak to může někdo dělat takhle idiotsky. Možná by se měl pan "šéfkuchta" zeptat prvního rybáře...
dragon1
Re: Tak jsem si přečetl návod na stahování kapra
jenomže pan šéfkuchta toho kapra nestahoval on ho pekl i s kůží odborníku , příště se raději dvakrát podívej než něco budeš krytizovat
V belgické zoo lev zardousil lvici Mayu z Česka, měl se s ní původně pářit
V zoologické zahradě Bellewaerde Park na západě Belgie lev Nestor zardousil lvici Mayu, která...
KVÍZ: Jak se vyznáte ve vývarech a postupu jejich přípravy?
Vývar je v kuchyni základ, ostatně už naše babičky tvrdily, že polévka je grunt a maso špunt. A...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Nadšenec pro grilování nic nevyhodí. Co najde, přetvoří na gril nebo udírnu
Dan Kordula je fanda grilování. A nejen to, většinu svých grilů, udíren a dalších prostředků k...
Hlasujte pro nejroztomilejší mazlíčky, vyhrají krmivo pro gurmány za 10 tisíc
Rozběhlo se hlasování v březnové anketě, z níž vzejdou nejroztomilejší mazlíci měsíce a tři...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Za socíku jsme hodně pletli i háčkovali. Abychom ušetřili a měli co na sebe
Mnoho z nás si jistě ještě dnes vzpomene na dobu, kdy moderního oblečení nebylo v obchodech tolik...
Otevře sklenice, očistí spáry, nabrousí boty. To všechno svede brusný papír
Kousek ho najdete snad v každé dílně nebo garáži. A to je dobře, nikdy nevíte, kdy budete brusný...
Bydlí u vás třeba chluponožka? Samotářky jsou hmyzem roku, sčítejte hotely
Včely samotářky jsou volně žijící opylovači, jejichž svět je naprosto fascinující. Zůstávají v...
KVÍZ: Jak se vyznáte ve vývarech a postupu jejich přípravy?
Vývar je v kuchyni základ, ostatně už naše babičky tvrdily, že polévka je grunt a maso špunt. A...
Grimasy, úšklebky: Při natáčení pořadu Pohlreich neudržel obličej na uzdě
Baví vás grimasy Zdeňka Pohlreicha? Tentokrát, v pořadu Česko na grilu, bude mít vedle sebe zdatné...