Diskuze

VIDEO: Pohlreich zíral na „mýchaný salát a djus“. Vařil kapra s bylinkami

"Sedni si na nejhorší místo ve svý hospodě a objednej si tu největší blbost z jídelního lístku. Pak budeš vědět, proč ti tam ty lidi nechoděj," zní univerzální rada Zdeňka Pohlreicha pro ty nejzoufalejší hospodské. Z kuchyně hotelu U Apoštola v Jevíčku je nešťastnější než jeho provozovatelka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hucul

3. 5. 2010 9:48
Teda ta by letela!

Takhle se slecna chovat v zamestnani ke mne, mozna odchazi i s monclem. Jedna presne takova vede hospodu Czech point v Malmo - hlavneze je cool a da si kazdejch 5 minut zvaro, ale nevi, jakej pribor donyst k hranolkum. Kdyz si v patek da lajnicku koksu na posilnenou pred vecernim navalem, je tak v razi, ze mi jednou jako hostovi zacala vyhrozovat, ze si se mnou pujde vyridit ven, kdyz jsem po ni jen chtela, aby nam laskave donesla pivo na stul.

0 0
možnosti

pavel.61

2. 5. 2010 15:09
!!!!!!

tento dil byla dobra traparna,hlavne nalepku,prosiiiiiiiiiiiiim;-Dat jdou do haje takove restaurace!!

0 0
možnosti

my_dva

1. 5. 2010 1:30
hraje si

na Ramsey Gordona a nema na to, pusobi jako typicky primitiv z Vychodni Evropy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0
možnosti

vths111

1. 5. 2010 9:54
Re: hraje si

Ani deset vykřičníků nezmění nic na to, že jsi vypatlaný šišlálek.

0 0
možnosti

milenkamikes

30. 4. 2010 12:10
tedy

vzhled kapra v krustě - to je náeřz. Možná je to dobrý, ale na vzhled nic moc....VVV

0 0
možnosti

CCblue

1. 5. 2010 10:47
Re: tedy

Na vzhled ti s... pes! Jídlo, který vypadá dobře, nechci. Nejvíc mi chutnají jídla, co dobře nevypadají.

0 0
možnosti

philby

30. 4. 2010 0:17
neuvěřitelné

Fantastická dávka amatérismu. Obzvláště povedená je úvodní "scénka" s játrovými knedlíčky - polívka má být hotová, a ne že si host objedná a pak je "začnu" vařit ;-D V takové hospodě je přece základ, aby fungovala "logistika" = zásobování. Aby se nestalo, že mi "najednou" dojdou suroviny, a nemůžu uvařit co slibuju na jídelním lístku, nedej bože aby mi nešlo pivo.

Na druhé straně, od Pohlreicha jsem čekal trochu víc - třeba že těm amatérkám řekne i toto. Obecné kecy "vařte jednoduchá jídla" a už neříct jaká, to je docela slabé.

0 0
možnosti

smějící se bestie

30. 4. 2010 7:24
Re: neuvěřitelné

von jim toho asi řekl víc. Ale čas pořadu není nafukovací a je třeba ukázat akční scény.

0 0
možnosti

Homer.Simpson

30. 4. 2010 0:07
Kde se vzal, tu se vzal, geniální kuchař

Radit umí dobře, ale umí aspoň uvařit čaj?;-D

0 0
možnosti

Jakub76

30. 4. 2010 7:23
Re: Kde se vzal, tu se vzal, geniální kuchař

mohu se zeptat čemu se smějete?

0 0
možnosti

Wendolene.

29. 4. 2010 21:57
Tak jsem porad shledla na streamu, des bes...

Provozni, kucharka, sefova Yveta nema organizacni schopnosti a varit neumi, neumi si zjednat poradek na pracovisti. Zamestnava ponekud neschopneho synatora a naprosto hubatou servitku..na to je dobre netykat si se zamestnanci, a kdo prska, tak by mel letet, nechapu, proc se ve vsech poradech drzi zuby nehty svych neschopnych pracovniku, v tomto se lisi dobre a spatne restaurace. Neochota neco zmenit, treba jen ten jidelnicek a prestavet stoly..desne.  Nedivim se, ze nedostali nalepku, protoze  je to spatny podnik. Nechapu, proc se tak lpi na 30% Eidamu, tisic polozek v jidelnim listku a organizace desna. Kdyz dojde pivo, neni bomba, dobry provozni jde do obchodu a donese aspon basu lahvacu...no proste kapitola sama pro sebe..

0 0
možnosti

zoufalec1

29. 4. 2010 21:18
v Jevíčku do restaurace?

v loňském létě jsem shodou okolností tento podnik navštívil. Usadili jsme se s manželkou na zahrádce, kde už sedělo šest jiných hostů. Po asi dvaceti minutách jsme se zvedli a z téměř prázdné restaurace odešli. Nikdo si nás absolutně nevšímal, obsluhující personál jak jsme viděli oknem se bavil uvnitř restaurace a o skutečnost, že má na zahrádce hosty nejevil vůbec zájem. Myslím, že hodnocení tohoto podniku je výstižné. Pokud vás v Jevíčku tedy někdy popadne chuť na kafe a nebo nedej pánbůh na něco náročnějšího, této firmě se vyhněte obloukem. Na štěstí je v Jevíčku ještě několik dalších možností. ( I když ani Primu moc doporučit nemohu, obsluha je tam sice příjemná, tamní kuchař vám ale vyrobí řízek až se na něj srdce směje, uvnitř tohoto výtvoru je však z velké části poměrně málo výživná dutina )

0 0
možnosti

fan12

29. 4. 2010 9:16
...

No mít ve firmě neco takovýho jako je ta servírka tak letí okamžitě stylem sbal si věci a vypadni...divím se tý ženský že ji tam trpí.

0 0
možnosti

Ono Tosamo

28. 4. 2010 23:13
Tak jsem si přečetl návod na stahování kapra

z kůže a nechápu, jak to může někdo dělat takhle idiotsky. Možná by se měl pan "šéfkuchta" zeptat prvního rybáře... :-/

0 0
možnosti

dragon1

29. 4. 2010 7:44
Re: Tak jsem si přečetl návod na stahování kapra

jenomže pan šéfkuchta toho kapra nestahoval on ho pekl i s kůží odborníku , příště se raději dvakrát podívej než něco budeš krytizovat

0 0
možnosti