- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Takhle se slecna chovat v zamestnani ke mne, mozna odchazi i s monclem. Jedna presne takova vede hospodu Czech point v Malmo - hlavneze je cool a da si kazdejch 5 minut zvaro, ale nevi, jakej pribor donyst k hranolkum. Kdyz si v patek da lajnicku koksu na posilnenou pred vecernim navalem, je tak v razi, ze mi jednou jako hostovi zacala vyhrozovat, ze si se mnou pujde vyridit ven, kdyz jsem po ni jen chtela, aby nam laskave donesla pivo na stul.
tento dil byla dobra traparna,hlavne nalepku,prosiiiiiiiiiiiiimat jdou do haje takove restaurace
na Ramsey Gordona a nema na to, pusobi jako typicky primitiv z Vychodni Evropy
Ani deset vykřičníků nezmění nic na to, že jsi vypatlaný šišlálek.
vzhled kapra v krustě - to je náeřz. Možná je to dobrý, ale na vzhled nic moc....
Na vzhled ti s... pes! Jídlo, který vypadá dobře, nechci. Nejvíc mi chutnají jídla, co dobře nevypadají.
Fantastická dávka amatérismu. Obzvláště povedená je úvodní "scénka" s játrovými knedlíčky - polívka má být hotová, a ne že si host objedná a pak je "začnu" vařit V takové hospodě je přece základ, aby fungovala "logistika" = zásobování. Aby se nestalo, že mi "najednou" dojdou suroviny, a nemůžu uvařit co slibuju na jídelním lístku, nedej bože aby mi nešlo pivo.
Na druhé straně, od Pohlreicha jsem čekal trochu víc - třeba že těm amatérkám řekne i toto. Obecné kecy "vařte jednoduchá jídla" a už neříct jaká, to je docela slabé.
von jim toho asi řekl víc. Ale čas pořadu není nafukovací a je třeba ukázat akční scény.
Radit umí dobře, ale umí aspoň uvařit čaj?
mohu se zeptat čemu se smějete?
Provozni, kucharka, sefova Yveta nema organizacni schopnosti a varit neumi, neumi si zjednat poradek na pracovisti. Zamestnava ponekud neschopneho synatora a naprosto hubatou servitku..na to je dobre netykat si se zamestnanci, a kdo prska, tak by mel letet, nechapu, proc se ve vsech poradech drzi zuby nehty svych neschopnych pracovniku, v tomto se lisi dobre a spatne restaurace. Neochota neco zmenit, treba jen ten jidelnicek a prestavet stoly..desne. Nedivim se, ze nedostali nalepku, protoze je to spatny podnik. Nechapu, proc se tak lpi na 30% Eidamu, tisic polozek v jidelnim listku a organizace desna. Kdyz dojde pivo, neni bomba, dobry provozni jde do obchodu a donese aspon basu lahvacu...no proste kapitola sama pro sebe..
v loňském létě jsem shodou okolností tento podnik navštívil. Usadili jsme se s manželkou na zahrádce, kde už sedělo šest jiných hostů. Po asi dvaceti minutách jsme se zvedli a z téměř prázdné restaurace odešli. Nikdo si nás absolutně nevšímal, obsluhující personál jak jsme viděli oknem se bavil uvnitř restaurace a o skutečnost, že má na zahrádce hosty nejevil vůbec zájem. Myslím, že hodnocení tohoto podniku je výstižné. Pokud vás v Jevíčku tedy někdy popadne chuť na kafe a nebo nedej pánbůh na něco náročnějšího, této firmě se vyhněte obloukem. Na štěstí je v Jevíčku ještě několik dalších možností. ( I když ani Primu moc doporučit nemohu, obsluha je tam sice příjemná, tamní kuchař vám ale vyrobí řízek až se na něj srdce směje, uvnitř tohoto výtvoru je však z velké části poměrně málo výživná dutina )
No mít ve firmě neco takovýho jako je ta servírka tak letí okamžitě stylem sbal si věci a vypadni...divím se tý ženský že ji tam trpí.
z kůže a nechápu, jak to může někdo dělat takhle idiotsky. Možná by se měl pan "šéfkuchta" zeptat prvního rybáře...
jenomže pan šéfkuchta toho kapra nestahoval on ho pekl i s kůží odborníku , příště se raději dvakrát podívej než něco budeš krytizovat