Diskuze

VIDEO: Šéf Pohlreich poučoval, jak vydělat. Třeba na kachně k nesežrání

Kdo šetří, má za tři. Musí ale šetřit na tom správném místě, což v profi kuchyni platí beze zbytku. A v tomto směru má Zdeněk Pohlreich rady nad zlato. Využitelné nejen pro restauratéry, ale pro každou domácnost, kde se vaří z čerstvých surovin a ne z pytlíku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Elija69

10. 5. 2010 8:41
konec

 Tenhle díl jsem viděl. Pokud by se to mělo ubírat stejným směrem i dále, pak by asi bylo lepší skončit :-P

0 0
možnosti

opportunity

7. 5. 2010 21:06
Z tohodle dílu

si nejvíc zapamatuju ty hlášky o tom, jak všechno prodávají levně a mají zdražit.!! No to asi hosty potěší. Jinak správná a chutná moravská kuchyně tam byla už před Pohlraichem.

0 0
možnosti

MuciPucinek

9. 5. 2010 7:38
Re: Z tohodle dílu

MG se šesti za 5,60 už prostě nedostanete. On radí hospodám jak přežít, ne dělat charitu.

0 0
možnosti

žlůva11

7. 5. 2010 18:11
Hmm.

Na tento pořad se nedívám,ale zajímal mě pořad z Radniční restaurace z Jihlavy,

(proto že jsem z Jihlavy) a restauraci a majitele p.Fialu znám.To co tam p.Pohlreich

předváděl bylo ale otřesné sprostá slova jak na běžícím pásu samé pípání jestli

si někdo myslí jak je tento pořad zábavný tak potěš koště.Viděl jsem už hodně pořadu o vaření,byly zábavné a poučné,ale tento otřes.  !!!

0 0
možnosti

Jandik73

8. 5. 2010 10:53
Re: Hmm.

To je jak u blbečků na dvorečku.

0 0
možnosti

KecaK

6. 5. 2010 10:32
???

Tlustý je sice křupan ale podnik má zařízenej perfektně.R^

0 0
možnosti

Z-S

6. 5. 2010 9:22
Jak to vypada kdyz si nekdo

pred timhle bohem nesedne na p/rdel...

http://www.macekvbotach.cz/sefe-sefe/

0 0
možnosti

iuos

6. 5. 2010 10:06
hmm

nic moc - Macek je možná uznávanej gourmet, ale nejsem si jist, jestli ví o tom, jak to funguje ve velkých kuchyních. On je skutečně rozdíl vařit doma (nebo pro pár lidí) a nebo každý den pro restauraci plnou lidí...

v němčem má ale samozřejmě Macek pravdu... ale přijde mi to celý zbytečně vyhrocený

0 0
možnosti

sudetak z bavorska

5. 5. 2010 13:49
ten majitel andrej byl tutove nejvetsi sopak,

co jsem zatim videl, krupan jak poleno;-D

0 0
možnosti

sirco

5. 5. 2010 13:47
Včereješí díl byl tutově nejsprostší odvysílaný

víc se pípalo než mluvilo, p*čo :)

0 0
možnosti

my_dva

4. 5. 2010 23:40
proc

haze vse na maslo????? to je snad jenom v Cesku!!!!!!!![>-]Rv

0 0
možnosti

Rizo

5. 5. 2010 10:08
Re: proc

mozna proto, ze hodla varit tradicni kuchyni, ovsem i treba v italske kuchyni se maslo hojne pouziva, maslo nelze nicim nahradit

0 0
možnosti

nenápadně maskovaný Kei

4. 5. 2010 23:27
Rád tento pořad sleduju...

...ale poslední dobou mi tam stále víc vadí 2 věci. Zmenšování už tak malých porcí a neustálé stavění jídla na hromádku. Do restaurace se jdu najíst, hlad můžu mít doma a ty hromádky, to je asi nějaký pozůstatek z pískoviště. Jídlo se vrství tak, aby se mohlo hnedle zakrojit a ne si shánět stavební povolení k demolici toho objektu před sebou...

0 0
možnosti

my_dva

4. 5. 2010 23:41
Re: Rád tento pořad sleduju...

R^

0 0
možnosti

tomas__marny

4. 5. 2010 22:59
WWW

Vařit u Tlustých možná umějí, ale hrubka na titulní stránce jejich webu je pěst na oko. "Typy na výlety" :-) http://www.restauraceutlustych.cz

0 0
možnosti

sudetak z bavorska

5. 5. 2010 13:50
Re: WWW

;-D krupani neuveritelni

0 0
možnosti