- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
by se na Idnes neměly dávat. Dostal jsem hlad.
jo tak to jsme dva ...jdu najit neco k snedku ... boze, to je krasa ta rolada
Hlavním požadavkem strávníků v ČR je to, aby se v hospodě za pár kaček přežrali a bylo jim blbě.. tady nemají střídmé porce od pana Pohlreicha živnou půdu..
Ja si rad priplatim za kvalitu, nicmene s rostouci cenou neocekavam zmensujici se porce ... tak ja pan P. prezentuje...
Mohu se podepsat pod jeho názor o přeplácaném jídelním lístku a vaření kdejaké exotiky z narvaných mražáků.
Ale moje zásadní výtka je k jeho představě velikosti porcí. Jeho představy o krásně naaranžované věžičce něčeho uprostřed širých plání prázdného talíře, "občurané" ozdobně omáčkou a přizdobené pár snítkami bylinek, není můj šálek kávy.
Do hospody či restaurace se chodím najíst a chci solidní porci dobrého jídla pěkně upravenou. Ty talířové kreace jsou vhodné tak pro zážitkovou gastronomii - lidově bych řekl snobismus, něco si užít, mít o čem vyprávět a doma se dojíst chlebem se sádlem, škvarky a cibulkou (ňam).
Znám České Švýcarsko jako vlastní boty. Vyrůstal jsem totiž v Mikulášovicích, což je cca 7 km od Vlčí hory.
Byl jsem před třemi týdny o víkendu s bratrem na kolech a zastavili jsme se na oběd právě ve výše zmiňované restauraci... Otřes...
Obsluha se nás zeptala, zda-li budeme jíst, nacož jsme obdrželi jídelní lístek ve formě nakopírované A4 se samolepama (Evidentně náš jídelní lístek někde visel přilepen. Jestli na plotě, to nevím!). Objednali jsme si pití a obsluha nám ho po 5 min. na stůl položila, načež bleskově odešla a nezeptala se, co si objednáme.