Diskuze

VIDEO: Ze sýrové krusty si můžete podle Pohlreicha spíchnout slipy

Jakoukoliv rybu lze na talíři zabít vrstvou zapečeného sýra, přitom stačí trocha vyhlášené holandské omáčky a o špičkový chuťový zážitek máte postaráno. Podobné je to s přípravou hovězích plátků s omáčkou. Stačí vědět jak na to, a budou se vám rozplývat na jazyku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HD

HonyaDj

24. 5. 2010 18:33
haha

"Přežije ten, kdo bude vařit chutně a levně" - Zajeďte si někdy do restaurace, kde Pohlreich točil a kde tu hospodu chválil a poradil jim pár vylepšení... Např. můj známý byl teď v Lednici v tamní vychválené hospodě. Draho, obsluha neochotná, jídlo klasika... Asi to cosi vypovídá...

0 0
možnosti
DB

Bohdanečák

24. 5. 2010 10:23
Pólrajch

Pan Pohlreich se svým slovníkem přímo vybízí k dotazu, jak je možné, že to vysílá veřejná televize před 22:00 hodinou

0 0
možnosti
JNN

Jezdím na neutrál

24. 5. 2010 18:27
Re: Pólrajch

Vy jste nikdy nepoužil před 22:00 hodinou večerní třeba slovo pr..el, nebo ur.va? Ááááá pán je slušňák. R^;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JNN

Jezdím na neutrál

23. 5. 2010 18:05
Nedávno jsem dostala jako oblohu hlávkový salát.

Jeden list. Takový ten krajní z hlávky, pěkně nažloutlý, který doma běžně vyhazuji, je moc tvrdý a hořký. Tak přesně ten jsem dostala jako ozdobu talíře. Chybou bylo, že na něm bylo i bláto.... Kuchař ho asi ani neumyl... Rv Ne fakt, ať už si přestanou na ty oblohy hrát.;-€

0 0
možnosti
MS

seveřanka jižní

21. 5. 2010 23:17
.

Výborná fotka ta s panem kobrou :)

0 0
možnosti
E

Exorcius

21. 5. 2010 14:03
PŘÍLOHY

Přesně jak to pan Polreich řekl. Raději si dám větší kus masa, než zeleninovou přílohu.

0 0
možnosti
J

Jandik73

22. 5. 2010 9:50
Re: PŘÍLOHY

Možná by bylo dobré vyjasnit si rozdíl mezi přílohou a oblohou.

0 0
možnosti
OS

Scorsese

21. 5. 2010 9:12
banda

Jasně, dejte tam radši místo Pohlreicha zase nějaký přiblblý Rodinný pouta... Rv

0 0
možnosti
MP

xprim01

19. 5. 2010 23:46
Klobásy nasladko s marmeládou

Co se Pohlreich diví? Vždyť je to klasický německý recept. Pořád cpe každému "svoji světovou kuchyni" a už po několikráte "učí" jen holandskou omáčku. :-/

0 0
možnosti
L

los-cabnos3

20. 5. 2010 21:46
Re: Klobásy nasladko s marmeládou

nemecka kuchyn je pekny humac tak jako rakouska a uz vubec neni svetova na vlastni oci jsme videl jak ital na nejaky vystave coklu zvracel z tech jejich klobas a to jen od pohledu ,a u nas jim chutna

0 0
možnosti
W

Wendolene+

19. 5. 2010 7:43
Kdy uz skonci ty desne zeleninove prilohy

v ceskych restauracich??? To je jako zly sen, za dvacet let po revoluci se nic nezmenilo, naopak je hur.

0 0
možnosti
L

los-cabnos3

19. 5. 2010 14:27
Re: Kdy uz skonci ty desne zeleninove prilohy

ja osobne je davam pouze nakrajena shery rajcatka protoze jsou moc dobre a lidi to stlacej a tot vse zadne zeli mrkev atd.

0 0
možnosti
AP

Campino

18. 5. 2010 11:20
Holandská omáčka

Já tedy do "Holanďanky" přidávám ještě smetanu... Ale jinak super, neznám nic lepšího s čerstvým chřestem a novými bramborami. Mňam...

0 0
možnosti
JF

JiriTP

18. 5. 2010 14:39
Re: Holandská omáčka

Nebo kapku bileho vina - ke grilovane rybe s bylinkama je vyborna...R^

0 0
možnosti
AR

arnie_rimmer

18. 5. 2010 10:48
škoda že ho nemůžou naklonovat

a šoupnout do každé jedné hospody v česku

doufám že bude aspoň strašit ve snu všechny kuchařské patlaly

0 0
možnosti
RF

picoda

19. 5. 2010 19:21
Re: škoda že ho nemůžou naklonovat

R^:-):-):-)

0 0
možnosti