- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Vypadá to super. Receptů je opravdu málo. Jsem za něj velmi ráda. Nešel by dát nějaký jin sýr místo toho parmezánu?
Parmigaina vařím velmi často když jsem u rodiny v Itálii. Lilek se musí nechat vypotit a potom vysušit. Jinak má trošku trpkou chuť. Potom obalíte v hladké mouce a postupujete tak jak to ukazoval Manu. Dobrý je také vypocený lilek obalit v těstíčku a péci jako řízečky. Pak má chuť ´jako smažené hříbky. Výborné.
Tak, tohle menu nemá chybu, lilků je v obchodě dost po celý rok a receptů málo. Pstruh je klasika ale moc dobrá, takže dobrý tip, díky za něj :-)
Receptů málo není, jen to chce hledat. Lilek baklažán je výborný grilovaný, plněný i nakládaný.
musí se lilek opravdu smažit v oleji? Když dám na "vroubkovanou" pánev cuketu potřenou olejem a kořením, tak to taky stačí a chutná to moc dobře. S lilkem to takhle nejde?
a pdole me se solit a "vypotit" nemusi, chutnaji dobre i kdyz se rovnou hodi na panev.