Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Pohlreich tvrdí, že Bůh existuje. Našel ho na Šumavě U Štěpána

Tři Pohlreichovy návraty „na místo činu“ v dnešním speciálním dílu zakončí třetí řadu jeho televizní show Ano, šéfe! Objede motorest na plzeňské výpadovce na Rozvadov, Písek a Petrovice u Sušice, téměř po roce od svého „působení“. Jak to v které kuchyni vypadá po nějakém čase od jeho zásahů?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Jezdím na neutrál

Docela koukatelnej pořad, až na ty hrubky v titulcích.

Třeba včera chtěl pisatel titulků použít zájmeno mi (jako mě, mně..),ovšem napsali my (už přesně nevím, co to bylo, něco ve smyslu: to my chutná). Síla. V předchozích dílech jsem si všimla, že u číšníka učiníme obědnávku... A bylo toho víc, už si to nepamatuji.Rv

0/0
26.5.2010 19:27

.palič.

Tak

všichni příznivci sluníčkových moderátorů, co míchaj horčici s kečupem a hází na pánev věci z mističek připravených produkcí si mohou oddechnout. Už jim úterní večery nebude "blokovat" vulgární kuchař, který jim naboural standardní představu televizí "zábavy". No a my, které to bavilo jsme rádi, že ten pořad tady vůbec vzniknul a že tento formát Prima tak nedoyebala, jako jiné licencované show. Konec přichází akorát v nejlepším a je to asi tak dobře.

0/0
26.5.2010 15:04

reinkarnace IQ007

Re: Tak

přesně tak R^

0/0
31.5.2010 17:03

iuosovo nevlastní druhé já

hmm

největší hvězdou tohoto pořadu je chlapec-co-si-přišel-hrát-s-kamením ;-DR^

0/0
26.5.2010 8:40

vazne.jo

..pro většinu kuchař, pro menšinu vulgární buran-kuchař ....

....patřím k těm, když by mi i sebelepší jídlo komentoval tento buran, tak se ho nedotknu....

čímž nechci omezovat většinu, kteým to nevadí, ba jim to o to více chutnalo R^;-D

0/0
25.5.2010 22:10

Marusha

Re: ..pro většinu kuchař, pro menšinu vulgární buran-kuchař ....

Na mazání medu kolem huby a schovávání špíny za sladká slovíčka tady máme naši politickou "elitu". Osobně dám raději přednost tomu, kdo mluví, jak mu zobák narost.

0/0
26.5.2010 0:44

my_dva

to je dobry vtip

a proto soulozi mimo manzelskou postel ;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0/0
25.5.2010 19:53

Lanolin

Re: to je dobry vtip

Hm víte, tohle sem asi moc nepatří. Ale když už jste to nakousl, tak někteří (RaJon) to dokáží zatloukat léta a ani se veřejně neznají ke svému dítěti a mají tu drzost hrát si na mistra slušňáka.

0/0
25.5.2010 20:06

EMT

...

Jako kuchař Pohlreich asi dobrý, i jeho pořad se mi líbí, ale proboha - on neumí  jíst? Mlaská jak prase :-/

0/0
25.5.2010 17:30

misost

Re: ...

A co ma byt? Je na vidieku a to jedlo je zrejme vyborne - preco by si nezamlaskal ??Mne napriklad to jeho mlaskanie vobec nevadi, prave naopak. Az bude pozvany na svadbu alebo na slavnostnu veceru, urcite mlaskat nebude. Zatial taka cast ale nebola a iste ani nebude - zatial je tam stale v ulohe "ochutnavaca".

0/0
25.5.2010 17:44

misost

Bolo by treba

poslat 10 Pohlreichov na Slovensko - do restauracii, kde by sa clovek bal ist i na zachod. Aby tam narobil trochu prievanu a poriadne prevetral kucharov.  Popri tom by mohli tahat za usi obsluhu, co tam obsluhuje v tych restikach, pretoze stretnut normalnu a ochotnu obsluhu je na Slovensku pomaly rarita.

Zdenkovi fandim, je to borec.

0/0
25.5.2010 17:25

Brainwashington.

Hovézí ?? To musí bejt šílený!

:-(

0/0
25.5.2010 15:43

Lanolin

Re: Hovézí ?? To musí bejt šílený!

proč?

0/0
25.5.2010 20:07

CCblue

Re: Hovézí ?? To musí bejt šílený!

Hovézí ;-D

0/0
26.5.2010 20:39

tepovani_kobercu

Rozdělení

Podle mě je zde krásně vidět rozdělení ČR. Kdo kritizuje Polreicha je 100% (možná i víc) komunista čekající na odměnu. Komu se tento pořad líbí a je akce schopný je to pravičák. Doufám, že je nás víc a tihle čekalové na spásu nás neutopí. Pokud vyhraje volby levice je to opravdu na emigraci... Mějte se!

0/0
25.5.2010 14:12

BigpetBig

Re: Rozdělení

Jasně, podle sledovaného pořadu se pozná kdo koho volí. ;-D Já si zase myslím, kdo dělá jednoduché závěry jako ty nemůže mít IQ nad 80 a taky se jistě pletu...

0/0
25.5.2010 14:49

aerkain

Re: Rozdělení

Ja ten pořad nesleduju. Tedy alespon ne zaměrně (narozdil od přitelkyne...). Nesleduji ho a to nikoli díky mým politickým názorům (at jsou jakékoliv), ale kvůli tomu, že Polreich v něm mluví jako vidlák. Pořad postavený na takovém tv-excesu je proste low.

0/0
25.5.2010 16:23

lokutus

Re: Rozdělení

A člověk, který používá slova jako třeba "low", místo aby řekl třeba "slabý", "špatný", nebo "nechutný", je podle mě blb. ;-)

0/0
25.5.2010 17:48

Sallmi

Re: Rozdělení

jj a taky je hezký, když někdo používá slovo looser ;-D

0/0
26.5.2010 9:28

boganek

Re: Rozdělení

IQ tykve - moc by si se divil kdo co sleduje;-D

0/0
25.5.2010 17:41

tepovani_kobercu

Polreich

na hrad!!! Proč nemůže být alespoň půlka Čechů jak tento... byli bychom do 20 let ekonomická velmoc!

0/0
25.5.2010 14:06

Don_Alex

Re: Polreich

to je jednoduchý, protože ten člověk vyžaduje aby lidi kolem něj makali, s čímž by u nás těžce narazil... bohužel...

0/0
25.5.2010 14:35

+Asterisk

Re: Polreich

A kdo by mu psal scénář ?

0/0
25.5.2010 18:01

Lanolin

Re: Polreich

no přece druhá půlka čechů ;-D

0/0
25.5.2010 20:10

Radowan

Re: Polreich

Jo, hlavně s tím jeho slovníkem by to tady vypadalo naprosto kouzelně ;-)

0/0
25.5.2010 21:28

Don Canagliume

Lesní zátiší na Rozvadově

Není náhodou restaurace Lesní zátiší spíš kousek od Plzně, ještě před nájezdem na dálnici směrem na Rozvadov? Pokud byl ŠÉF i v jiné se stejným názvem na Rozvadově, tak se omlouvám...

0/0
25.5.2010 12:00

xBaHnO

Re: Lesní zátiší na Rozvadově

jj, lesni zatisi je cca 1,5km za plzni.

0/0
25.5.2010 12:50

matysek-k

Re: Lesní zátiší na Rozvadově

přesně, je tam i čerpačka, Je tam nájezd na dálnici od Borských polí

0/0
25.5.2010 13:01

Desmodrom II

Re: Lesní zátiší na Rozvadově

směrem na Rozvadov - kdo by řešil 60 kilometrů!

0/0
25.5.2010 13:06

Tomas R.

štěpán - skutečně z vlastního?

Může mi někdo vysvětlit jak Štěpán stíhá pokrýt šílenou poptávku, kdy má všechny víkendy plné už rok předem, když jeho stádo je tak maličké? Nedokupuje on to maso ještě někde vedle? Co si o tom myslíte? Opravdu každý host dotane jeho bio charolaisku?:-/

0/0
25.5.2010 11:55

masteriet

Re: štěpán - skutečně z vlastního?

Z jednoho kusu dostanete cca 200 kg masa. Porce se pohybují kolem 200 - 300 gramů když to přeženu, takže z jedné "krávy" máme téměř 1000 porcí. Pořád se Vám to nezdá?

0/0
25.5.2010 13:22

Hucul

Re: štěpán - skutečně z vlastního?

Zase je otazka, jestli tam nejsou nejaka oblibenejsi jidla, protoze by treba mel nedostatek nejakych casti kravy a ostatni se mu kazily...

0/0
25.5.2010 14:18

masteriet

Re: štěpán - skutečně z vlastního?

To jo, takový guláš tak tuším nedělal takže to méně kvalitní třeba prodává, kdo ví

0/0
25.5.2010 14:32

Tomas R.

Re: štěpán - skutečně z vlastního?

I když přeháníte tak nezdá! Asi jste tam nebyl...1000porcí tam rozdá za tejden...pokud by každej tejden padnul jeden bejček tak je dávno bez stáda...To nepošítám kolik žeber tam udělá...Prostě je to šejdíř nic víc...Jeden den sme tam dotali 3 lidi přesolený maso, jindy zase zmrzlý carpacio...jako pupek, žebra OK ale jen proto že sem to nikde jinde nejedl...Lidi nevěřte všemu v televizi, tam jde veškerá reklama přes známí...proč asi Štěpána omýlá 3x dokola...A to byla jediná restaurace hodnocená POlreichem, kterou sme navštívili...by mě zajímal zbytek...Rv

0/0
18.8.2010 10:08

sikampret

Ten

kuchař mi připadá jako nekulturní hovado.Viděl jsem v tv asi deset minut,a

stačilo mi to..Divím se,že mu některý z protagonistů nerozbije hubu....Rv

0/0
25.5.2010 11:18

Desmodrom

Re: Ten

Myslíte Polreicha?

Na tom je to postavené, to je základ toho pořadu!

0/0
25.5.2010 11:25

blond.KK

Re: Ten

To je právě ono.. viděls ho jenom deset minut.. jak málo stačí k odsouzení, co? Rv

0/0
25.5.2010 11:26

Jakub76

Re: Ten

nevíte o čem mluvíte

0/0
25.5.2010 11:30

peja

Re: Ten

řekl bych že soudit Zdeňu po 10-ti minutách absolutně nejde. Tohle byl jediný pořad, který jsem v televizi po několika letech nezájmu pravidelně sledoval a který konečně měl nějaký smysl. Poslední dobou se ještě rád mrknu na Itala v kuchyni. Jinak pokud Vám Pohlereich připadá jako nekulturní hovado, je třeba zamyslet se nad tím, že v tomto pořadu je především herec. A takovou roli tam má hrát. Podívejte se na některé jeho rozhovory mimo tenhle pořad. Je to naprosto jiný člověk

0/0
25.5.2010 11:31

tepovani_kobercu

Re: Ten

moje řeč!

0/0
25.5.2010 14:07

orca1

Re: Ten

A proč se na to díváš když se ti to nelíbí ? a nebo ti snad nedali k TV přepínač ? ;-D

0/0
25.5.2010 11:31

masteriet

Re: Ten

sami si ho tam zvou tak by asi byla blbost dát mu přes hubu. já osobně mu fandím, vyznám se v tomhle oboru a vím že to co říká je pravda. takže jestli se tam někomu něco nelíbí, tak je to tím že nedokáží uznat chybu

0/0
25.5.2010 13:38

Desmodrom

Doporučuji

Byl jsem U Štěpána, a doporučuji. Kvalitní steaky a večerní posezení ve dvou za cca 1400,-, je zcela přiměřené.

Až vyhraje puchejř volby, bude to pro "obyčejné lidi" závodka ;-D;-D;-D

0/0
25.5.2010 11:17

boganek

Re: Doporučuji

Proč do toho tlačíš politiku?

0/0
25.5.2010 17:39

Lanolin

Re: Doporučuji

Já bych vám to řekl, ale kde mám furt ty body brát?

0/0
25.5.2010 20:04

username

tam chci

ze všech dílů musím říct, že právě ta hospoda u Štěpána byla na první pohled tou hospodou, kam bych chtěl rozhodně jít. Na rozdíl od většiny ostatních se totiž ti majitelé velmi snažili i předtím, jen to prostě neuměli, ale neměli tam bordel, ze kterého bych se poblil atd. A to není něco, co se dá naučit, imho jestli byl někdo schopen provozovat hospodu na poblití a na zavření ČOI předtím než přišel Pohlreich, tak se z něj nestane pánbůh čistoty ani po jeho návštěvě.

Když k tomu přidáte tu vlastní biofarmu, tak je to prostě "must visit" hospoda a až pojedu někdy na šumavu, tak se tam rozhodně stavím, i kdyby to měla být 50 km zajížďka.

A kdybych jim měl poradit nějaké "kam dál", tak jednoznačně udělat frančízy někde kde bydlí víc lidí, protože tohle je něco, co se nevidí a v praze by měli i za dvojnásobné ceny permanentně plno

0/0
25.5.2010 11:10

Tomas R.

Re: tam chci

a jak velké "bio" stádo by asi mělo pro Pražáky být? Myslim, že v Praze by se v takové restauraci 4 bejci denně sežrali...no i kdyby ne tak 1500ks dospělého skotu + telátka a...no nechci to domejšlet nebo by mi zemědělka odebrala titul ;)

0/0
25.5.2010 12:06

zoltan

Re: tam chci

no hlavne se nezapomente predem objednat, tyden az 14 dni predem jinak ta vase zajizdka bude uplne zbytecna..

0/0
25.5.2010 14:27

Marusha

Re: tam chci

Nemyslím, že frančíza by bylo to, po čem Štěpán s manželkou touží. Na nich je vidět, že to tam vedou s láskou a péčí. Kdo jim zaručí, že tu jejich kupříkladu pražskou pobočku někdo nezmrví? Sami nemají šanci to uhlídat, a taky by tím zanikla podstata jejich podnikání. Aspoň já to tak vidím.

Jinak souhlas, tuhle hospůdku prostě musím navštívit, jakkoliv je to z rukyR^

0/0
26.5.2010 0:40

bob77

Re: tam chci

Přátelé, byl jsem U Štěpána a jedl ten hovězí pupek, větší žrádlo jsem do sebe nedostal...

0/0
2.6.2010 18:53





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.