Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Ke grilovanému masu zapečená rajčata s lilkem a uhlířské brambory

Co zakousnout k růžovoučkému selátku upečenému na grilu? Ital radí brambory po uhlířsku a rajčata plněná lilkem, k chlebu se lze vrátit vždycky. Než se upeče maso, můžete si dát jako předkrm studené rizoto. A po vepřových hodech určitě oceníte sorbet se zázvorem na dobré trávení.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

6re6

greenpan

Zajimalo by mne, jak dlouho panovi vydrzi ta panev, kdyz z ni nabira kovovou lzici. Greenpan doma mam ve dvou exemplarich (a jsou to naprosto skvele panve) a dle navodu k pouziti se samozrejme ma pouzivat pouze drevene/plastove nacini.

0/0
13.8.2010 11:53

wrah

Na brambory

K zapečení je dobrý snad jakýkoliv sýr. Zkuste třeba obyč balkán. Nebo třeba syrečky. A k spáchání brambor na špeku nepotřebujete dokonalou domácí slaninu, skoro je jí až škoda. Stačí víceméně jakýkoliv slušněji uzený špek. OStatně, jestli rádi aříte, skuste třeba klasický středověký recept: paštiku v těstě. Podle nálady poslouží jakékoliv slané těsto (ano, listové je dobré, ale děsně se drolí) které vyválíte tak, aby vyložilo formu na paštiku a zbyly chlopně, kterými následně formu zhora zakryjete. Následně lze zaplnit prakticky jakoukoliv hmotou na paštiku či sekanou, překrýt dalším těstem a dát upéci do trouby. Plus lze samozřejmě do paštikové hmoty vkládat různé koření atd. Třeba uprostřed pás bobkových listů, či třeba sýra. Nemám silikonové formy, testováno pouze v klasických plechových, teflonovaných. Ale Vždy to bylo dobré..

0/0
20.6.2010 22:09

wrah

Re: Na brambory

Nebo zkuste takzvaný pohanský koláč. MAtka sice měla námitky, že jí kombinace masa, uzeného a jablek nechutná, ale to je čistě osobní. Podle mě jde o výbornou věc, jen jsem přidával trošku třeného česneku.. A jak říkal kamarád: Vše uzené neuškodí nikdy trochu osmažit.  NEchci sem dávat přímo odkaz na recept, ale strýček goog poradí že?

0/0
20.6.2010 22:12

marycka magdonova

Zdrobnělinky

Nejvíc zdrobnělinek se kupodivu najde:

1) u receptů a na jídelních lístcích

2) u popisování pohlavního styku ( análek, sexík)

3) na ona, revue, technetu, x-manu a moto a v mateřských školkách

8-o;-D

0/0
20.6.2010 10:20

sámvelkýmao

Re: Zdrobnělinky

no madam,vy budete pěknej kanálek..................

0/0
20.6.2010 10:33





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.