- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
dokonale
znají...
Ja ja, ty otravy kazdy rok prece nesvedci o nicem jinem, zeano...
Protože taky rád houbařím, článek jsem si se zájmem přečetl. Nic zajímavého nebo nového, kromě informace, že někdo dělal jakýsi výzkum, jsem se však nedověděl. Škoda času jak autorova, tak čtenářova...
No celkem máte pravdu, ale zajímavé je, jak málo lidí zavařuje houby. Já ty slizoně v kyselkavém nálevu přímo zbožňuji, dá to sice více práce než jen usušit, ale stojí to za to.
Hlavně by mne ale zajímalo, jak je to se sběrem hub ve světě, jestli také sbírají, co se tam sbírá, co tam roste atd.
Možná by stálo za zveřejnění i kolik bylo respondentů daného výzkumu, v jakých lokalitách, jakých věkových skupin apod. Jistě, když se seberu, pojedu na Vysočinu do vesnic a vesniček utopených v lesích, dostanu výsledky diametrálně odlišné od dotazování se v Brně, Praze, Ostravě, Jihlavě, Mikulově, Znojmě, ... Mykologii se věnuji nemálo let a myslím si, že tento výkřik do tmy by měl ve tmě zůstat nadále stejně, jako jeho autor.