Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Jak připravíte ty nejlepší lasagne s bešamelem a masovým ragú

Minestrone, boloňské špagety i lasagne jsou základem a přitom i prubířským kamenem italského kulinářského umění. Složitosti přípravy lasagní se někdy obávají i zkušené kuchařky. Přitom i na to, jak lasagne předvařit a udržet neslepené, existuje velmi jednoduchý fígl.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

chudacek.blbecek

Lasagne

Já lasagne nepředvařuju, myslím, že to není potřeba.

0/0
27.7.2010 14:40

salinka

Re: Lasagne

V záčátcích jsem pátrala, jak se vlastně dělají. I na obalu je uvedeno, že se nevaří. :oO  Tak jsem to tak zkusila. No výsledek bylo třeba ještě vypilovat. Vařený jsou měkčí, ale je to s nima zase piplačka. Každopádně jsem je objevila jako polotovar v Lidlu a jsou výborný. ;-)

0/0
12.8.2010 11:17

Dick Winters

Tohle jídlo miluju.

Asi vyrazím na vejlet do Itálie R^

0/0
25.7.2010 22:08

BananaPhonE

Lasagne

Ahh nadhera,

před týdnem sem měl v římě lasagne ala bolognese a byli absolutně skvělý :)

0/0
25.7.2010 21:00

Jandik73

Re: Lasagne

Možná než výlet do Itálie, hodil by se nějaký jazykový tábor.

0/0
27.7.2010 8:47





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.